Upgrade je interieur met een nieuwe binnendeur - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
22 oktober 2021

Er zijn een aantal basiselementen in je huis die je interieur kunnen maken of breken. De vloer is hier een goed voorbeeld van, maar ook de binnendeur in huis is erg bepalend voor de uitstraling van je interieur. Zijn jouw (saaie) binnendeuren aan vervanging toe? Ontdek de trends en mogelijkheden! 

Zwarte stalen binnendeur

Zwarte stalen binnendeuren zijn de laatste jaren erg in opkomst. Het past goed bij een industriële woonstijl, maar ook in een modern of Scandinavisch interieur komt een stalen deur mooi tot zijn recht. Wil je een nieuwe binnendeur kopen en ben je je aan het oriënteren, dan mag je deze optie dus zeker niet overslaan.

Stalen binnendeuren bestaan vaak uit veel glas. Hier moet je dus wel goed over nadenken waar je wel en niet een deur met glas in huis wilt in verband met de doorkijk. Met behulp van glaslatten wordt een binnendeur nog wat spannender. Je kunt hiermee verschillende vlakken op de deur creëren, wat zorgt voor een speels effect.

 

Karakteristieke houten deuren

Houten deuren komen vaak mooi in een klassiek modern en landelijke interieur tot zijn recht. Mooie houten deuren geven een luxe gevoel, maar creëren ook een warme en huiselijke sfeer. De deur is vaak met lijsten afgewerkt en bevat eventueel glas. Dit geeft een wat klassiekere uitstraling. Op landelijke houten deuren zie je juist opgezette planken terug voor een stoerder effect. Met het juiste deurbeslag kun je de sfeer die je wilt uitstralen nog wat meer beïnvloeden. Kies je voor stoere zwart stalen deurklinken of juist voor klassiekere exemplaren? De keuze is aan jou!

 

Schuifdeuren

In een woonhuizen kom je ook steeds vaker schuifdeuren tegen. Waar in sommige oude huizen nog de originele en suite schuifdeuren behouden zijn, kun je in nieuwbouwhuizen nu ook dit nostalgische gevoel creëren. Vooral witte houten deuren met een zwart stalen schuifsysteem op rolletjes zijn de trend, maar ook in combinatie met een zwart stalen deuren. Voor welke combi je gaat, is aan jou.

Qua binnendeuren kun je allerlei kanten op en het is vaak meer dan de moeite waard om hierin te investeren. Het geef je interieur meer karakter en een luxere uitstraling.0 reacties op “Upgrade je interieur met een nieuwe binnendeur”