Inspiratie voor de hal - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
17 januari 2014

Eén van de kleinere ruimtes in huis en waar we wellicht niet zo veel aandacht aan besteden is de hal. We hangen er onze jas op en zetten er onze schoenen neer en vaak was het dat wel. Zonde, want of je nou een kleine of grote hal hebt; ook van deze ruimte kun je iets leuks maken! En zeg nou zelf: een mooie, gezellige hal is meteen een goede binnenkomer vind je ook niet?! In dit artikel vind je enkele ideeën voor de hal.

Inspiratie voor de hal  Inspiratie voor de hal

Twee creatieve opbergmanieren voor in de hal! Gebruik oude houten kistjes als schoenenrek. Of maak achter de trap een kast voor extra opbergruimte; zo benut je deze ‘loze ruimte’ optimaal! 

Inspiratie voor de hal  Inspiratie voor de hal

Eén van mijn favoriete items voor in de hal is een bankje. Handig om wat spullen op te kunnen zetten, maar eigenlijk is het vooral voor het oog bedoeld. Leg er een mooi warm kleed overheen voor een heerlijk cozy sfeertje. Zo wordt de hal ineens een stuk gezelliger! 

Inspiratie voor de hal  Inspiratie voor de hal

Vind je een bankje leuk voor in de hal, maar kun je wel wat extra opbergruimte gebruiken? Ga dan voor een bankje met lades of planken waar je wat spullen kwijt kunt. Zet er mooie manden in waar je bijvoorbeeld sjaals en handschoenen in kunt bewaren. 

Inspiratie voor de hal  Inspiratie voor de hal

Heb je net als ik helaas maar een klein, smal halletje? Plaats dan zo min mogelijk op de grond om de ruimte nog enigszins groter te laten lijken. Hang eventueel wat aan de muren op ter decoratie, zoals een schilderij of wandhaken. Ook met een mooie lamp geef je toch wat sfeer aan een kleine hal. 

Getagd met: , ,


2 reacties op “Inspiratie voor de hal”


  17 januari 2014

  Wij zijn nu druk bezig met de hal. We hebben een vrij brede hal en hebben plek voor jassen en tassen :-)
  Ik heb er pas een aantal posts over geplaatst op mijn blog.

  Wit en licht blijft toch het mooiste!  27 januari 2014

  Wat grappig, ik ben net verhuisd en heb voor het eerst een hal, en ik was van plan om een bankje dat ik nog heb, erin te zetten!