Industriële lampen: stoere scheepslantaarn - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
14 juni 2015

Nog niet eerder besteedde ik op mijn blog aandacht aan deze ruimte in huis. Maar met een nieuwe lamp verdient ook het kleinste kamertje van het huis om eens in de spotlight te staan. Ik houd zelf ontzettend van de industriële woonstijl en zo vind ik industriële lampen altijd ontzettend karakteristiek. Voor in het toilet ging ik op zoek naar een nieuwe hanglamp en mijn oog viel al snel op deze oude scheepslantaarn. Dit soort lampen werden vroeger op schepen gebruikt, omdat ze dankzij het metalen frame tegen een stootje kunnen. Een stoere lamp dus!

Industriële lampen1

Industriële lampen2  Industriële lampen3

Industriële lampen4

Industriële lampen5  Industriële lampen6

Fotograferen van lampen blijf ik lastig vinden, maar hopelijk krijgen jullie zo toch een goed beeld van mijn nieuwe lamp in het toilet. Ik ben heel benieuwd wat jullie van de lamp vinden! Mocht je zelf nog op zoek zijn? Op deze website waar ik deze mooie scheepslamp tegenkwam, vind je nog veel meer stoere industriële lampen.0 reacties op “Industriële lampen: stoere scheepslantaarn”