IKEA: limited edition BRÅKIG collectie - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
14 januari 2014

Alle IKEA-fans opgelet: er is een nieuwe limited edition op komst! De BRÅKIG collectie is ontworpen in samenwerking met het Deense collectief ArtRebels, die bekend staat om hun grafische harlekijn patronen. Deze gekleurde ruiten lopen dan ook als een rode draad door de BRÅKIG collectie. Van opbergdozen en dienbladen tot behang en servies! Ook zien we weer pasteltinten, waarmee je je huis gegarandeerd kunt opfrissen en opfleuren.

Ikea limited edition BRÅKIG collectie

 Eén van mijn favorieten uit de collectie! Naast de leuke kleurtjes vind ik vooral het ontwerp van deze stoel erg mooi (€39,95). 

Ikea limited edition BRÅKIG collectie

 Leuk! Oude bekenden uit de Ikea collectie worden in een nieuw jasje gestoken, zoals de FROSTA kruk die nu ook verkrijgbaar is in frisse pasteltinten (€12,95).

Ikea limited edition BRÅKIG collectie

Handig: deze bijzettafeltjes bestaan uit een los tafelblad dat je ook als dienblad kunt gebruiken. Verkrijgbaar in verschillende design (houten onderstel: €10,- | tafelblad/dienblad: €14,95). Welke vind jij het mooist? 

Ikea limited edition BRÅKIG collectie  Ikea limited edition BRÅKIG collectie

Naast frisse pasteltinten vind je in de collectie ook mooie grafische designs, zoals op deze vrolijke opbergdozen.

 Ikea limited edition BRÅKIG collectie  Ikea limited edition BRÅKIG collectie

Ook vind je kleurrijke printjes op servies. De kop en schotels vind ik ontzettend leuk! 

Ikea limited edition BRÅKIG collectie  Ikea limited edition BRÅKIG collectie

Pasteltinten en grafische designs vind je ook terug in de textielcollectie, zoals op kleden en kussen. Ideaal om je huis mee op de fleuren!  

Ikea limited edition BRÅKIG collectie  Ikea limited edition BRÅKIG collectie

Bij meubels wordt met name gebruik gemaakt van licht beukenhout. Het kledingrek is absoluut mijn favoriet (€59,95)!

Ikea limited edition BRÅKIG collectie

Tot slot deze prachtige tafel op schragen dat bestaat uit een houten blad (€49,95) met metallic bronzen poten (€15,- p.s.).
.

Vanaf februari kun je bij alle IKEA winkels terecht voor de BRÅKIG collectie (m.u.v. Delft). Wat vinden jullie van de nieuwe collectie? Zitten er tems tussen die je graag zou willen hebben?  9 reacties op “IKEA: limited edition BRÅKIG collectie”


  14 januari 2014

  Poee waarom muv Delft? :(
  Ik wil echt een paar van die leuke kussens en die bronzen schagen!  15 januari 2014

  Mooooie collectie! Al ben ik, over het algemeen, niet zo dol op Ikea. Toch zie ik die kleden en dat kastje met oranje onderaan wel in mijn huisje staan! :) Juist omdat ze zo ‘niet ikea’ zijn.  22 januari 2014

  Thanks for the nice words! Here is a little « behind-the-scenes » blogpost from the design team in case you are curious: http://www.artrebels.com/blog/bråkig-artrebels-ikea-collab :) THANKS! <3  27 januari 2014

  Ik vind echt werkelijk alles mooi! Ik vond je blog trouwens omdat ik op zoek was naar info over deze collectie, superleuk is ie, ik ga je volgen!  27 januari 2014

  Mooie collectie hè?! Ik was ook meteen fan van de frisse pastels en de leuke prints! Leuk om te horen dat je zo op mijn blog terecht bent gekomen!


  Elvi

  27 januari 2014

  Yay, leuke collectie! Ik ben al helemaal fan! Vandaag in de Ikea in Haarlem het geometrische grijze dekbed al kunnen bewonderen en de dienblad tafels. Hopelijk komt het wandrek gauw want daar ga ik voor! :D  28 januari 2014

  Jaa, ik ben ook fan! Heb gisteren bij IKEA Breda het dienblad + onderstel (pastel roze), twee bakjes en een set opbergdozen met roze ruit gekocht. Leuke blog, ik ga je volgen!  28 januari 2014

  Leuk! Al goed ingeslagen dus! Zag je veel uit de collectie?


  Carla

  25 juni 2014

  Wat een mooie pastel tinten. Ik heb nog een leuk bijpassend kledingrek gezien.