House Doctor Game Line - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
11 juli 2013

In de nieuwe collectie van de Deense House Doctor, één van mijn favoriete interieurmerken, heb ik weer een aantal pareltjes gevonden. Onder andere de lampen uit de nieuwe GAME Line collectie trokken meteen mijn aandacht. De prachtige lijnen en het zwart gecombineerd met koper zorgen ervoor dat deze lampen wat mij betreft tot de favorieten uit de collectie behoren.

  

Dit tafellampje vind ik erg mooi, maar de staande lamp is als je het mij vraagt het pronkstuk van de GAME Line collectie.  

Wat vinden jullie van de GAME Line lampencollectie van House Doctor? En welke lamp is jouw favoriet? 

(Bron afbeeldingen: House Doctor)

Getagd met: ,


2 reacties op “House Doctor Game Line”


    13 juli 2013

    Grappig, ik vind de staande lamp juist wat minder en het tafellampje juist leuker :)!

    xo Rosie    14 juli 2013

    Super mooie lampen en erg stoer dat koper in combinatie met zwart!