Hôtel Droog Amsterdam - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
18 februari 2013

Waarschijnlijk is dit het enige hotel in Nederland met maar één kamer. Maar bij Hôtel Droog draait het ook niet om slapen; de focus ligt op beleving. De faciliteiten die hotels normaal gesproken kleinschalig aanbieden, zijn bij Hôtel Droog juist uitvergroot. Van een restaurant en beautysalon tot een designstore, fashionboetiek en galerie; je vindt het allemaal onder één dak bij Hôtel Droog in hartje Amsterdam. Ik nam een kijkje en maakte een fotoreportage van dit “hotel”. Kijk snel verder voor een rondleiding door dit geweldige concept!

THE ONE AND ONLY BEDROOM

  

  

De enige kamer van het hotel, maar dan heb je ook wat! Op de bovenste verdieping van het pand bevindt zich dit exclusieve, ruime kamer/appartement dat stijlvol is ingericht met design producten. En bevalt de inrichting je helemaal? Dan koop je het gewoon in de Droog Design Store!
.

DESIGN AT DROOG STORE
  

  

  

In Hôtel Droog bevindt zich natuurlijk ook een winkel met de producten van het designmerk Droog. Hier vind je leuke alledaagse design producten, maar ook exclusieve limited editions. De Droog Design Store is een absolute aanrader voor de design liefhebber!

FASHION AT KABINET
  

Ook de fashionista kan terecht bij Hôtel Droog. In de Kabinet fashion salon zijn exclusieve fashionlabels verkrijgbaar, zoals Isabel Marant en Maison Martin Margiela.

EXHIBITIONS AT GALLERY

In de galerie-ruimte zijn wisselende exposities te bewonderen. De ruimte wordt ook gebruikt voor workshops en events.

CAFÉ & TEAROOM

  

Honger en dorst gekregen van dit alles? Ga voor een drankje of lekkere lunch naar de café & tearoom. Wat een prachtige ruimte is dit! Hoe mooi zijn die houten balken aan het plafond?! De café & tearoom is natuurlijk ook weer ingericht met mooie design producten die verkrijgbaar zijn in de store.
. 

Hôtel Droog
Staalstraat 7B, Amsterdam
Openingstijden: di t/m wo 11-18u | do t/m zo 11-19u 0 reacties op “Hôtel Droog Amsterdam”