H&M Home diner - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
21 juni 2015

Een tijdje geleden kreeg ik een leuk mailtje in mijn inbox: een uitnodiging voor een exclusief diner in het H&M huis. Speciaal voor de H&M Home najaarscollectie werd een waanzinnig appartement aan de Jacob van Lennepkade in Amsterdam (toevallig bij mij om de hoek) omgetoverd tot een H&M huis. Te midden van de mooie huidige én nieuwe collectie genoten wij van een overheerlijk diner. Ik heb een aantal foto’s gemaakt met mijn iphone (de kwaliteit is dus iets minder), maar ik wilde dit toch graag met jullie delen! :-)

H&M Home diner1

Speciaal voor dit diner had chef-kok Robert-Jan Machielse van Franklin Bar & Kitchen een overheerlijk menu samengesteld. Hoewel dit restaurant bij mij in de buurt is, ben ik er nog nooit geweest. Na deze avond ga ik daar zeker een keer eten; wat was het lekker!

H&&M Home diner4  H&&M Home diner5

Vooral het nagerecht was een waar spektakel: de warme saus liet de choco-bol smelten en daarin zaten allerlei lekkernijen verstopt!  

H&&M Home diner3  H&&M Home diner2

Verrassend mooie combi: roze, grijs en goud. 

H&&M Home diner6  H&&M Home diner7

Ook in de badkamer kwam de roze-grijs kleurcombinatie terug. 

H&&M Home diner9  H&&M Home diner8

Petrol in de woonkamer! Persoonlijk vind ik dit vooral een mooie kleur voor het najaar: erg warm en sfeervol. Ook matcht het goed met groene planten. 

H&&M Home diner10  H&&M Home diner11

Elisah van Interior Junkie creëerde deze prachtige styling in de slaapkamer. Ook hier zien we de kleur petrol. Mijn oog viel trouwens meteen op het botanische kussen: deze ligt als het goed is binnenkort in de H&M Home winkels!
.

Lieve meiden van H&M Home: super bedankt voor het heerlijke diner!

Getagd met: , ,


3 reacties op “H&M Home diner”


  23 juni 2015

  Wat ontzettend leuk dat je daarvoor bent uitgenodigd en wat ziet de nieuwe collectie er mooi uit! Je ziet weer veel terug van dat scandinavisch wonen stijltje en daar ben ik echt ontzettend dol op! Ik vind het ook leuk dat dat botanische steeds meer terugkomt, bijvoorbeeld in de kussentjes. Ik ga zeker wat artikelen proberen te scoren!  23 juni 2015

  Super leuk dat je hier bij mocht zijn! Ik ben altijd enorm fan van de H&M home collectie en deze ziet er ook weer super gaaf uit, minder leuk voor mijn portemonnee..  22 juli 2015

  Wat een gave spullen allemaal. Ik heb net een vintage bank gekocht en moet nu nog op jacht naar accessoires.