HAY House & Normann Copenhagen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
18 januari 2015

Een stedentrip naar een Scandinavische stad staat al lang hoog bovenaan mijn lijstje. Omdat ik een warm zonnetje ook altijd erg prettig vind, was het er eigenlijk nog nooit van gekomen maar binnenkort ga ik dan eindelijk naar Kopenhagen! Een bezoekje brengen aan het HAY House en de Flagship Store van Normann Copenhagen staan in ieder geval op mijn ‘must see’ lijstje!

HAY HOUSE
Hay House Kopenhagen

Eén van mijn favoriete Scandinavische merken is HAY en aangezien het van Deense bodem is, mag een bezoekje aan het HAY House in Kopenhagen natuurlijk niet ontbreken. De shop bevindt zich op de twee en derde etage en is ruim opgezet. Je vindt er meubels, kleden en accessoires. In Amsterdam breng ik zo nu en dan een bezoekje aan de HAY store en hoewel deze niet zo groot is, vind ik het heerlijk om daar rond te kijken. Ben daarom des te meer benieuwd naar de shop in Kopenhagen! Op mijn shoplijstje staat in ieder geval de Kaleido plateau!
.

NORMANN COPENHAGEN
Normann Copenhagen

Naast HAY ben ik ook ontzettend fan van het Deense merk Normann Copenhagen. Vorig jaar is de Normann Copenhagen’s Flagship Store in Kopenhagen door New York Times uitgeroepen tot één van de twaalf “shop treasures” van Europa. De shop bevindt zich in een voormalige bioscoop in de wijk Østerbro. De foto’s beloven al veel goeds! Op mijn shoplijstje staat in ieder geval de zwarte Heima kandelaar.
.

Heb jij nog tips? 
HAY en Normann Copenhagen zijn natuurlijk twee grote, bekende merken. Het lijkt me ook ontzettend leuk om kleine Deense winkeltjes te ontdekken in Kopenhagen. Ben jij er wel eens geweest en heb je tips, dan hoor ik het heel graag! Ook voor leuke fashion winkeltjes, restaurants en gezellige barretjes :-)6 reacties op “HAY House & Normann Copenhagen”


  19 januari 2015

  Jaa superleuk! Als het goed is, ga ik in april/mei naar Kopenhagen. Zo veel zin in!! En ik wil ook onder andere naar Stilleben!  19 januari 2015

  Ik ben afgelopen zomer in Kopenhagen geweest en het is echt een hele leuke, mooie, moderne stad! Veel mooi design en heerlijke koffiebarretjes en lunchtentjes. Op de blog van Maura (yellowlemontree) en Marlous (lastdaysofspring) vind je een uitgebreide cityguide van Kopenhagen waar wij erg veel aan hebben gehad. Het HAY House en Normann Copenhagen zijn sowieso heel erg leuk!  21 januari 2015

  Waarschijnlijk ga ik in juni naar Kopenhagen dus dan wil ik zeker eens rond gaan snuffelen.  30 januari 2015

  Kopenhagen is geweldig! Als je een fiets kan huren is dat echt leuk om te doen, want het Normann huis ligt best nog een einde van Hay af ;-). Dan mis je niks! Vergeet ook niet om even langs de Torvehallerne te gaan. O ben toch wel een klein beetje jaloers! Heerlijk van genieten..  1 februari 2015

  Thanks voor de tips! Ik heb een heerlijk weekend in Kopenhagen gehad :-)  22 maart 2017

  Je te souhaite moi aussi beaucoup de plaisir dans cette cure, de découverte et de vitalité, et tes mélanges tu vas voir vont se faire tout seul au fr et à mesure l'instinct oui c'est quelque chose de très important.Par le passé j'ai passé des fanes de carottes, choses que je ne peux plus faire aujourd'hui, car avec le jus et en y ajoutant des pommes je trompais mes sens. Cette pratique ne m'intéresse pas.