HAY: About a chair 22 - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
18 april 2013

Eames stoelen, ik vind ze prachtig! Helaas ben ik niet de enige die fan is van de Eames designs. Steeds vaker kom ik ze tegen (voornamelijk replica). Hoewel ik de stoelen geweldig blijf vinden, is dat toch een beetje jammer. Maar nu vond ik in de collectie van één van mijn favoriete Scandinavische merken een nieuw pareltje om verliefd op te worden! Mag ik je voorstellen aan de ‘About a Chair 22’ van het Deense merk HAY:

De ‘About a Chair 22’ is een design van Hee Welling: eenvoud, tijdloos maar o zó mooi! Ik kan er uren naar kijken…

Een rustig geheel door alleen gebruik te maken van nude tinten. 

Of maak van de ‘About a chair 22’ een échte eyecatcher door deze lichtkleurige varianten te combineren met zwarte meubels. Wat een top combinatie als je het mij vraagt!
.

Naast houtkleurige stoelpoten kun je ook gaan voor een geheel zwart exemplaar. Stijlvol!
.

In de collectie vind je ook mooie felle kleurtjes, zoals deze koraalrode variant. 
.

Nog een laatste afbeelding om weg te dromen. Geweldige stoel voor aan je eettafel toch? 
.

Wat vinden jullie van deze stoel van HAY? Kan ie tippen aan de Eames designs? Het wordt sowieso wel even sparen; prijzen beginnen bij ruim 200 euro per stoel!

Getagd met: ,


4 reacties op “HAY: About a chair 22”


  18 april 2013

  Sinds ik een foto zag van een deze stoel met een okergele stof ben ik verliefd en is het mijn nieuwe droomstoel. Maar wel één voor de toekomst, vanwege de hoge prijs. Helaas nog duurder dan Eames!  18 april 2013

  Ik vind ‘m ook zó mooi! Helaas is ie inderdaad financieel gezien niet een goede vervanger voor de Eames ;)  21 april 2013

  Prachtig! Die zou ik ook wel willen. ;)  21 april 2013

  Mooi he! Die staan al een tijdje op mijn verlanglijstje ;)