Harvest and Company - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
15 juli 2013

Bij mij om de hoek, maar ik was er nog nooit geweest: Harvest and Company. Deze winkel opende een paar maanden geleden haar deuren en daarmee is Amsterdam een fantastische conceptstore rijker. Als je van vintage en de industriële woonstijl houdt, dan gaat je hart ongetwijfeld sneller kloppen wanneer je een bezoekje brengt aan Harvest and Company. Maar ook voor kunst en een specialty coffee moet je er zeker eens langs gaan. Ik legde deze hotspot voor je vast op de foto:

  

Eén van de ruimtes van Harvest and Company wordt ook wel de ‘Garage’ genoemd. Met de oorspronkelijke ornamenten aan het plafond doet het daar echter niet op lijken. Het wordt gebruikt als showroom en staat vol met mooie producten. De ruimte wordt daarnaast ook verhuurd voor bijeenkomsten en tentoonstellingen.

  

In de Garage viel mijn oog op deze twee unieke spotlights.

  

De laatste tijd ben ik ook dol op decoratie met veren. Deze lijstjes vind ik erg leuk.

Achterin het pand bevindt zich de ‘Workshop’ ruimte. Ook deze ruimte dient als showroom. Daarnaast komen hier nieuwe spullen binnen om vervolgens te worden klaargemaakt voor de verkoop. De ruimte was oorspronkelijk in gebruik door een loodgietersbedrijf en daar zie je nog wat elementen van terug.

  

De ruimte staat vol met industriële vintage producten.

Zoals ik al schreef, kun je bij Harvest and Company ook terecht voor een specialty coffee. Aan de voorzijde van het pand vind je er namelijk de Headfirst Coffee Roasters. Onder het genot van een heerlijke kop koffie kun je hier alvast kennismaken met de producten van Harvest and Company.

  

Harvest & Company
Tweede Helmersstraat 90-96, Amsterdam
Openingstijden: ma & wo t/m vr 07-19u | za t/m zo 09-19u2 reacties op “Harvest and Company”


  15 juli 2013

  Hoi Marcella, erg leuke zaak lijkt me… met een verhaal achter elk product. Mooi om ook die verhalen te kennen. Ik zou ze zo willen optekenen. Idee voor een boekje met beeld en tekst??

  Paul Kruijssen, Merk- & Identiteitbouwer
  P Projects, Mensen maken het Merk  15 juli 2013

  Oh wauw, dat is wel een zaakje naar mijn hart zo te zien :-) Mooie plekjes kun je toch soms ontdekken hè?