Happy 2013! - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
2 januari 2013

Lieve lezers! Allereerst wens ik jullie een heel gelukkig nieuwjaar; dat het een prachtig jaar mag worden! Hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad? Op Oudejaarsavond heb ik gezellig gegeten met lieve vrienden en verder rustig aan gedaan. Onze traditie is namelijk om op 1 januari naar een nieuwjaarsfeestje te gaan. Gisteren hebben we dan ook het nieuwe jaar goed ingeluid tijdens het verkleedfeestje “Wappie” in de Heineken Music Hall. Wat was het leuk! 

Met een nieuw jaar wil ik ook graag nog even terugkijken op 2012. Eind september startte ik, na vaak uitstellen, dit blog en wat heb ik veel plezier in het bloggen! Hieronder een korte samenvatting van Stripes and Walls in 2012. Klik op de foto om naar de blogpost te gaan.

Op de dag dat Stripesandwalls.nl online ging, bezocht ik meteen de Woonbeurs om lekker veel inspiratie op te doen! Wat zag ik veel leuks; onder andere dit behang met tegeltjesmotief…

Eén van de meest opvallendste trends voor in huis vond ik toch wel “de uil”. Je zag ze overal terug: in de woonkamer, badkamer, slaapkamer en keuken. Ik ben fan van de schattige uiltjes!  

Ik maakte mijn eerste DIY: een &-teken op de muur van spijkers en wol. Erg blij met het eindresultaat en daarnaast ook ontzettend leuk om te doen!

Voor de rubriek “hotspots” nam ik een kijkje in The College Hotel in Amsterdam. Wat een mooi hotel. Vooral het hoge plafond met houten balken in het restaurant en de brocante spiegel in één van de kamers spraken mij erg aan. 

In mijn laatste blogpost van 2012 schreef ik over flesvormige transparante vazen. Ik wil er zelf ook graag een voor in huis, dus dat wordt mijn eerste missie van 2013! 

Een nieuw jaar, met nieuwe kansen! En voor mij best een spannend jaar. Of in ieder geval een jaar met veranderingen. Ik ben namelijk bijna klaar met het schrijven van mijn scriptie en zal begin februari afstuderen! Een mooie reis staat dan op de planning, maar ik kan ook niet wachten om meer tijd aan mijn blog te besteden. In 2013 kunnen jullie dus meer blogposts van mij verwachten. Ook wil ik graag vaker DIY’s gaan doen! Genoeg leuke plannen, maar nu eerst nog even de laatste loodjes van de scriptie… Op naar een mooi 2013!0 reacties op “Happy 2013!”