Haal het hotelgevoel in huis - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
15 april 2013

Een overnachting in een goed hotel vind ik altijd heerlijk: van een strak opgedekt bed met zijdezachte lakens tot heerlijk dikke handdoeken in de badkamer. Kun jij hier ook enorm van genieten? Creëer het hotelgevoel dan gewoon bij jouw thuis! Zara heeft een fijne nieuwe Hotel Collection voor een prachtig wit hotelinterieur.

Dikke donzen kussens, spierwit bedlinnen en een mooie warme sprei. Zeg nou zelf; op zo’n bed wil je toch het liefst meteen neerploffen?!

  

Wit is voor mij dé kleur als het gaat om het interieur van een hotelkamer. Met mooie witte accessoires creëer je bij jouw thuis eenvoudig een hotelgevoel. 

In een hotelbadkamer horen natuurlijk grote dikke zachte badlakens. Daarnaast mogen heerlijk geurstokjes, zeepjes en kaarsen niet ontbreken. Ook dit mooie houten bankje vind je trouwens in de Hotel Collection!.

Niet alleen het ontbijt zelf, maar ook het servies en tafellinnen kunnen zorgen voor het hotelgevoel. Hoe leuk is deze linnen placemat met border! En wat dacht je van de glazen theepot met bamboe handvat?

Tot slot nog een aantal van mijn favoriete accessoires uit de collectie. Bekijk hier de gehele collectie.

Hoe creëer jij een hotelgevoel bij je thuis?4 reacties op “Haal het hotelgevoel in huis”