Groenste toilet van Nederland - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
30 oktober 2016

Groen, groener, groenst: mijn toilet is sinds kort misschien wel – letterlijk – het groenste toilet van Nederland! Al jaren kleurde het kleinste kamertje van het huis lichtgrijs, maar de laatste tijd begon het toch echt te kriebelen om de muren van een mooie kleur te voorzien. Mijn oog viel op de kleur ‘Calk Green’ van Farrow & Ball.

farrow-ball-calk-green-1  farrow-ball-calk-green-3

Calk Green (34) – Farrow & Ball 
Farrow & Ball staat bekend om haar mooie kleurenpalet. Vooral de matte kleuren spreken mij aan. Het was voor mij de eerste keer dat ik met Farrow & Ball verf werkte, maar het beviel ontzettend goed. De verf dekte goed en na twee lagen schilderen, ontstond een mooie egale matte kleur op de muur. Ben je benieuwd naar de andere 131 Farrow & Ball kleuren? Vraag dan hier de kleurenkaart op!

farrow-ball-calk-green-4  farrow-ball-calk-green-2

HAY bloempot
Inmiddels vind je in elke ruimte van mijn huis wel planten, gewoon omdat het zo gezellig staat, dus ook op het toilet mogen ze niet ontbreken. Omdat er in mijn toilet geen raam is en er dus geen daglicht binnenkomt, wordt de keuze alleen wel beperkt. Ik heb er nu al een lange tijd cactussen staan en ze zijn gelukkig nog steeds in leven. Ze staan in de mooie HAY potjes, een van mijn favoriete items in huis!0 reacties op “Groenste toilet van Nederland”