Zwart-wit-grijs interieur - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
22 juli 2013

Een paar weken geleden liet ik jullie een minimalistisch zwart-wit interieur zien. Sommigen van jullie vonden het mooi, anderen vonden het iets te kil. Vandaag heb ik weer een zwart-wit interieur voor jullie, maar dan nu met grijs als basiskleur. Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit interieur vinden!

De spierwitte keuken, de stoelen aan de eettafel en de zwarte elementen in de badkamer vind ik erg mooi. Ook de poster in de slaapkamer (laatste foto) vind ik heel leuk! Leuk effect door het naast een spiegel te hangen!

Wat vinden jullie mooi of minder mooi aan deze inrichting? 

(Bron afbeeldingen: Tamizo Architects Mateusz Stolarski)

Getagd met: , ,


6 reacties op “Zwart-wit-grijs interieur”


  23 juli 2013

  Jaaa! Die poster is zeker een leuk idee, zo naast de spiegel! x


  Silvia

  7 augustus 2013

  Erg mooi en rustig geheel. Naar mijn smaak wat te steriel. Zou toch subtiel wat kleur aanbrengen met kussens, een mooie poster of afbeelding. Ik vind alleen zulke inrichtingen zo niet gezinsproof! Hoe denk je het zo te houden met pubers in huis als je niet de hele dag wil stoffen en mopperen over achtergelaten rommel……. Poster bij de spiegel erg mooi!  14 oktober 2013

  Ik vind het heel mooi! Mijn eigen interieur is grijs en wit.


  Kate

  5 oktober 2014

  Ik vind het echt prachtig! Ik wil ook mijn eigen interieur grijs, wit en zwaart maken. De banken zijn heel mooi. Wat voor merk zijn ze?  5 oktober 2014

  Mooi hè, de combinatie grijs, wit en zwart? Helaas weet ik niet van welk merk de bank is. Als ik ‘m (of soortgelijks) tegenkom, laat ik het je weten! Groetjes, Marcella | Stripesandwalls.nl


  monique

  6 januari 2017

  Slaapkamer, weet iemand waar je bureau/lade plank kunt kopen ?