Geweldige ramen in een loft in Londen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
25 april 2015

Zoals jullie inmiddels wellicht wel weten, ben ik helemaal weg van industriële ramen en staat dit bovenaan mijn woonwensenlijstje. Toen ik deze loft tegenkwam, moest ik dit met jullie delen. Het interieur is niet 100 procent mijn smaak, maar de ramen vind ik adembenemend mooi. Het allerleukst vind ik de kiepramen; dit doet me denken aan een oude fabriekshal. Door de grote raampartijen aan twee zijdes komt er heerlijk veel licht binnen en de zwarte stalen raamframes contrasteren mooi met de witte muren. Zijn jullie net zo’n fan als ik?

Loft Londen2

Loft Londen

Loft Londen3

Loft Londen5

Loft Londen4

Loft Londen6

Loft Londen7

(Bron afbeeldingen: Home Adore)

Getagd met: , ,


1 reactie op “Geweldige ramen in een loft in Londen”


    26 april 2015

    Ik vind dat soort ramen ook echt heel erg mooi! Er zijn echt twee soorten huizen die ik mooi vind, jaren 30′ met bewerkte kozijnen en glas in lood en fabriekslofts met vooral inderdaad, dit soort ramen!