Geurolie: Scentchips - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
21 november 2012

Een tijdje geleden kreeg ik van een vriendinnetje een geurbrander met Scentchips cadeau. Misschien heb ik onder een steen geleefd, maar ik kende de ‘Scentchips’ niet. Toen ik de kleine felgekleurde chips uit de cadeauverpakking haalde, dacht ik eerst dat het badparels waren! Er kwam een heerlijke geur vanaf. Maar het bleek iets anders te zijn. Scentchips zijn verharde geurende oliën die, wanneer ze warm worden, smelten en een heerlijke geur verspreiden.

In totaal zijn er 36 verschillende Scentchips verkrijgbaar, allemaal in een vrolijk onderscheidend kleurtje. Bij aankoop ontvang je een boekje waarin ruim honderd geurcombinaties vermeld staan. Je ziet precies welke Scentchips je voor een bepaalde geur nodig hebt. Natuurlijk kun je ook gewoon zelf experimenteren en lekkere combinaties achterin het boekje noteren.

Ik ging voor het maken van de geur “Sea Breeze” waarvoor ik de Scentchips “rain” en “ocean” gebruikte. Na al een minuut begonnen de twee chips te smelten en na ongeveer vijf minuten waren ze helemaal met elkaar vermengd. Het gaf een heerlijke frisse geur die goed te ruiken was, maar niet overheersend. De twee chips gingen de hele avond mee en er was zelfs nog over voor de volgende dag.

Ik vind het een leuk product. Je kunt eenvoudig elke dag switchen van geur en bent niet gebonden aan één bepaalde geur, wat bij geurstokjes wel het geval is. Ik vind het heerlijk om ’s avonds aan te zetten om de kooklucht in huis te verdrijven en lekker te ontspannen. Het doet me trouwens ook aan de Malediven vakantie denken, waar elke avond zo’n heerlijke geurolie in onze beach cottages werd aangestoken.1 reactie op “Geurolie: Scentchips”


    13 november 2013

    ABSOLUTELY GREAT … je vindt ze nu ook in HOOGSTRATEN bij LA VIE EN ROSE , joepie xxxx