Gekleurde bedframes - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
18 juli 2013

Het voordeel van metalen bedframes? Je kunt ze eenvoudig overschilderen en voorzien van een kleurtje! Ideaal voor wie het leuk vindt om het interieur zo nu en dan te veranderen. Door het bedframe een ander kleurtje te geven, creëer je snel een andere sfeer in de slaapkamer. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

Rustig & Modern
  

Felgekleurde bedframes doen het goed in combinatie met een donkere achterwand. Het levert een rustig en modern resultaat op, met het bed als eyecatcher.

Romantisch met pastel
  

Pasteltinten zorgen voor een romantische sfeer in de slaapkamer. Het kan daarbij verrassend goed werken wanneer je het bed in een andere kleur verft dan de rest van de inrichting. Ga je voor een druk behang op de achterwand? Verf dan het bedframe in een bijpassende kleur, zoals op de rechter foto.

Hemelbed
  

Ook hemelbedden kun je voorzien van een lekker fris of fel kleurtje! Ben jij toch meer van de boxsprings? Ook die zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Bedenk dan alleen wel goed voor welke kleur je gaat, aangezien je ze niet kunt overschilderen.
. 

Bekijk op de Pinterest-pagina van Stripesandwalls.nl meer voorbeelden van gekleurde bedframes! Welke kleur heeft jouw bed? 

Getagd met: , ,


0 reacties op “Gekleurde bedframes”