Inspiratie: foto's in je interieur verwerken - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
21 maart 2019

Door foto’s in je interieur te verwerken, wordt je huis al snel wat persoonlijker. Er zijn veel manieren te bedenken hoe je dit kunt doen. Doe hier inspiratie op!

Wanneer je foto’s in je interieur terug wilt laten komen, heb je de keuze uit veel verschillende mogelijkheden. Kies je allereest voor foto’s waarop personen, zoals vrienden en familie, te zien zijn? Of ga je juist voor landschappen en objecten? Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast kun je foto’s tegenwoordig op veel verschillende manieren laten drukken. Zo is het de laatste jaren bijvoorbeeld ook mogelijk om een foto op hout te laten afdrukken. Tot slot zijn er dan ook nog veel manieren hoe je de foto’s vervolgens ophangt.

Subtiel & creatief
Wil je subtiel op een leuke manier foto’s in huis verwerken? laat dan een reeks zwart-wit foto’s in een vierkant formaat afdrukken. Bevestig een aantal koortjes aan een houten latje en plak de foto’s met stevige tape aan het touw vast. Een fotoslinger is ook een eluke manier om wat random foto’s aan op te hangen. Bevestig een staalkabel aan de muur een koop er clips bij waaraan je foto’s kunt ophangen. Twee leuke manieren om veel foto’s in ej interieur te verwerken, maar wel op een subtiele manier. Je kunt ze ook makkelijk afwisselen; leuk als je weer een reeks nieuwe vakantiekiekjes hebt!

 

Groots effect
Vind je het leuk om veel foto’s in je interieur terug te laten komen? Ga dan voor een groots effect en voeg ze samen op één plek in huis. Dit kan in een grote fotolijst of gewoon los op de muur. Je kunt hierbij voor een straks resultaat gaan, waarbij de foto’s van hetzelfde formaat zijn en symmetrisch zijn geplaatst. Voor een rustig geheel kies je voor samenhangende kleuren. Je kunt er ook wat losser mee omgaan en je creativiteit de vrije loop laten gaan.

 

Artistiek
Foto’s in huis verwerken, kan ook op een artistieke manier. Landschappen – eventueel gecombineerd met een paar foto’s waarop mensen staan – zijn daarvoor erg geschikt. Het materiaal waarop je de foto’s laat afdrukken, is hierbij erg bepalend. Aluminium is hiervoor een mooi materiaal. Op de aluminium plaat, die voorzien is van een coating, wordt de foto met een speciale techniek aangebracht. Het zorgt ervoor dat de kleuren extra mooi naar voren komen en de afdrukken zijn daarnaast haarscherp. Kies hierbij voor grotere afdrukken, maar wel in verschillende formaten. Bepaal van tevoren de compositie van de foto’s.

 

Getagd met: , ,


0 reacties op “Inspiratie: foto’s in je interieur verwerken”