Foto geprint op hout - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
10 januari 2014

Foto geprint op houtNaast interieur is reizen een grote passie van me. Eén keer per jaar maak ik een grote verre reis en natuurlijk gaat de camera dan mee. Ondertussen heb ik een hoop foto’s verzameld van allerlei mooie plekken over de hele wereld. Van elke reis maak ik een fotoboek, maar ik vind het ook leuk om een foto te laten uitvergroten en ergens in huis op te hangen. De laatste tijd zag ik steeds vaker foto’s afgedrukt op hout. Wat een cool resultaat en echt eens wat anders. Dat wilde ik ook!

Deze foto is gemaakt in India. Op een locale markt stuitte ik op een kraampje met tientallen kruiden in allerlei kleuren, vormen (én geuren; ja dat is India). Naast de kaneelstokjes en kardemom weet ik eigenlijk nog steeds niet welke kruiden de rest zijn, maar ik vond het een leuke kleurrijke foto. Hij staat nu nog in de woonkamer, maar ik denk dat hij een mooi plekje in de keuken krijgt. Ik zal dan nog even een nieuwe foto maken!
.

Tip: wil je ook een foto op hout laten afdrukken?
Met de kortingscode ‘stripesandwalls’ ontvang je nu 20% korting op alle formaten bij Foto Geprint!

Foto op hout geprint

 Je kunt uit verschillende houtsoorten, dat gekapt wordt in de Zweedse Naalsbossen, kiezen: ik ging voor een foto op populierenhout. Ook kun je zelf de latrichting bepalen. De latjes zijn ongeveer 10 cm en liggen een paar millimeter van elkaar af.

Foto geprint op hout

Het leuke aan een foto geprint op hout is dat de knoesten en nerven licht zichtbaar zijn. Dit geeft een ontzettend gaaf effect!

Getagd met: ,


0 reacties op “Foto geprint op hout”