Flesvormige transparante vazen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
29 december 2012

In mijn vorige blogpost liet ik al zien hoe je van lege wijnflessen mooie kandelaars maakt. Maar flessen zijn ook leuk om als vaas te gebruiken. De flesvormige transparante vaas is een absolute trend voor in huis! Ter decoratie zet je er mooie takken in. Een aantal foto’s om inspiratie op te doen:

Een veelvoorkomende kleur en ook mijn favoriet: de zeegroene flesvormige vaas. 

Creatief met decoratie! 

Verschillende flessen bij elkaar & felgekleurd of juist één transparante fles voor een rustig effect. 

Ik ben zelf al een tijdje op zoek naar een mooie flesvormige transparante vaas voor op het tv-meubel. Maar de zoektocht duurt toch iets langer dan verwacht. Er is ook zo veel keus! Ga je voor felgekleurd, groot of klein? En wat voor vorm? Om het mezelf makkelijker te maken (of juist moeilijker?!) ging ik op zoek naar de mooiste flesvormige transparante vazen en maakte er een overzichtje van:

Allen van Bloomingville

Allen van House Doctor

Vaas 1 en 2 van Pols Potten | Vaas 3 van Pot en Vaas

Inmiddels denk ik eruit te zijn: het wordt een zeegroene transparante vaas die tegen turquoise aan zit. En dan het liefst een wat langwerperige vorm. Wanneer ik de vaas heb gekocht, zal ik uiteraard een fotootje ervan op de Facebook-pagina van Stripesandwalls.nl zetten! Als jullie nog ergens een mooi exemplaar zien, laat het me dan weten!0 reacties op “Flesvormige transparante vazen”