Fatboy Transloetje lamp - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
14 februari 2016

Als ik Fatboy zeg, denk je waarschijnlijk meteen aan de grote zitzakken. Maar ook het witte lampje Edison the Petit is een heus stijlicoon van dit merk en bij velen bekend, gok ik zo. Dit herkenbare witte lampje heeft er nu een nieuw zusje bij: Transloetje. Wel geheel in nieuw jasje, want de lamp is helemaal transparant waardoor de ouderwetse gloeilamp mooi te zien is!

Fatboy transloetje2  Fatboy transloetje3

Fatboy transloetje1

Transloetje
Transloetje? Wat een vreemde naam hoor ik je denken, maar als ik ‘m aan je uitleg wordt het je vast helemaal duidelijk. ‘Trans’ staat voor transparant en ‘loetje’ is afgeleid van ‘luce’, wat licht betekent in het Italiaans. Alle producten van Fatboy hebben trouwens zulke leuke, bijzondere namen!

Zoals je van Fatboy gewend bent, is Transloetje verkrijgbaar in acht mooie kleuren. Het lampje is geheel draadloos, super fijn! Zo kun je hem neerzetten waar je maar wilt. Ook buiten dus! Bij mij wisselt de plek van het lampje regelmatig en ik weet zeker dat ik hem in de zomer ook buiten zal gebruiken. Het lampje gaat aan door de voet licht aan te raken en heeft drie standen.

Meer dan de zitzak
De zitzak is waarschijnlijk het bekendste product van Fatboy, maar ben je ook al bekend met de rest van de collectie? Van hangmatten tot vloerkleden en van tafels tot gebreide dekens: de producten zijn vaak in meerdere kleuren verkrijgbaar, zodat er voor iedereen wat wils is! Dit jaar lanceerde Fatboy naast Transloetje nog twee mooie lampen, waarbij ook het peertje te zien is. Wat mij betreft zijn deze lampen een leuke nieuwe toevoeging aan de collectie.

Wat is jouw favoriete Fatboy product? 

Getagd met: ,


2 reacties op “Fatboy Transloetje lamp”


  14 februari 2016

  Deze lamp is super. Ik heb hem zelf en maandje geleden gekocht voor de logeerkamer. Ik heb daar naast het bed gen stopcontact, dus is een perfecte oplossing, want hij is oplaadbaar en gaat best lang mee.
  Groetjes
  Manon  14 februari 2016

  Ja dat is inderdaad super handig! Zo hoef je niet na te denken waar je ‘m neerzet en of dat daar wel een stopcontact in de buurt zit. Welke kleur heb jij? Groetjes, Marcella | Stripesandwalls.nl