ELLE Decoration Live Event 2015 - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
6 december 2015

Vorige week zondag nam ik een kijkje op het ELLE Decoration Live Event in de Posthoornkerk in Amsterdam. Allereerst: wat een coole locatie is dit voor een event! Het vond plaats in de kerk zelf en in de kelder, wat ontzettend sfeervol was. Tijdens het tweedaagse event werden verschillende masterclasses en workshops gegeven. Daarnaast was er een kleine expositie en waren er een aantal leuke designers en merken vertegenwoordigd. Vergeef me voor de wat slechte kwaliteit van de foto’s (met iPhone gemaakt), maar hopelijk krijgen jullie zo wel een beetje een beeld van dit leuke event.

ELLE Decoration Live Event9  ELLE Decoration Live Event10

Midden in de kerk was er een kleine expositie met verschillende stijlkamers waarin mooie designmerken waren vertegenwoordigd. Dit fotolijstje trok mijn aandacht. Niet dat ze er thuishoren, maar in een lijstje vind ik insecten heel fascinerend om naar te kijken. Helemaal met zo’n mooi behang op de achtergrond.  

ELLE Decoration Live Event3  ELLE Decoration Live Event4

Het leuke van dit event is dat je er ook ontwerpen ziet van nog relatief onbekende designers. Zo ontdek je weer een hoop nieuwe dingen! 

ELLE Decoration Live Event2  ELLE Decoration Live Event1

Ook Ogreen was van de partij met haar luchtzuiverende plantjes. Een tijdje geleden heb ik een aantal planten in huis gehaald en ik kan het iedereen aanraden! Het voelt meteen een stuk huiselijker en gezelliger aan. Daarnaast zorgen planten voor een gezond leefklimaat. 

ELLE Decoration Live Event6  ELLE Decoration Live Event5

Ook Fatboy was aanwezig op het ELLE Decoration Live Event. Zo zagen we natuurlijk het welbekende ‘Edison The Petit’ lampje, maar ook het nieuwe zusje: Transloetje (foto rechts). Het transparante lampje is er in verschillende kleuren. Welke kleur vind jij het mooist?

ELLE Decoration Live Event8  ELLE Decoration Live Event7

In de gangen tot buiten de kerk, Fatboy zagen we overal! Hoe cool is dit grote formaat?
.

Ben jij ook op het ELLE Decoration Live Event geweest? 0 reacties op “ELLE Decoration Live Event 2015”