Een televisie integreren in je interieur - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
26 mei 2014

Een televisie hebben we waarschijnlijk allemaal in huis en vormt vaak een belangrijk onderdeel van de woonkamer. Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om de televisie neer te zetten of op te hangen. Bijvoorbeeld op een mooi groot tv-meubel, gemonteerd aan de muur of zelfs geheel in de muur verwerkt. Hoe zorg je alleen dat de televisie mooi bij de rest van je interieur past? Ik laat je hieronder een aantal voorbeelden zien!

Tv meubel zwart wit interieur  Tv meubel zwart wit interieur

In een geheel zwart-wit interieur komt een zwarte televisie perfect tot z’n recht. Ga voor witte muren en een wit tv-meubel en kies voor de rest van het interieur voor zwarte elementen. Mooie zwart-wit posters in zwarte lijsten mogen in ieder geval niet ontbreken! 
.

Televisie in grijs interieur

Zorg ervoor dat de televisie één geheel vormt met de kleuren in de ruimte. De zilveren randen van de televisie lopen mooi over in de grijze stenen muur. De zwarte wand van de haard en de zwarte rand onder de bank zorgen ervoor dat het zwarte beeldscherm van de televisie niet te veel overheerst in de ruimte. 
.

Tv en lijsten aan de muur  Tv en lijsten aan de muur

Een andere leuke manier om de televisie in je interieur te integreren is om er een wand van lijsten omheen te creëren. Wanneer er geen tv wordt gekeken, eist de televisie niet alle aandacht op in de ruimte. De lijstjes mogen lekker speels rondom de televisie worden geplaatst. Creatief idee, vind je ook niet?!
.

Spullen op tv meubel  Spullen op tv meubel

Decoreer tot slot het tv-meubel met leuke accessoires! Wellicht denk je dat het beter is om zo weinig mogelijk op het tv-meubel te plaatsen om het geheel zo rustig mogelijk te houden. Naar mijn mening mag er juist best wat op het tv-meubel staan! Op deze manier ligt de focus niet te veel op de televisie, maar creëer je één mooi geheel!
.0 reacties op “Een televisie integreren in je interieur”