Een tasje voor je planten - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
5 april 2013

Langzaam, héél langzaam komt de lente dichterbij. Als het zonnetje schijnt, voel ik dat ie eraan komt! Met de lente in aantocht krijg ik altijd de kriebels om wat groen in huis te halen en de tuin weer lente-klaar te maken. Ik ben dan al een tijdje ideeën aan het opdoen en kom de laatste tijd steeds vaker plantenzakken tegen!

Uashmama

  

Eén van mijn favorieten zijn de paper bags van het Italiaanse merk Uashmama. De zakken zijn gemaakt van duurzaam materiaal, blijven mooi van vorm en  zijn bovendien wasbaar. De collectie bestaat uit mooie basic kleuren. O.a. verkrijgbaar via Lentstyles.

Bacsac

  

De kleurrijke collectie van Bacsac bestaat uit veel verschillende formaten. Zo vind je er mooie grote zakken voor zelfs grotere boompjes, maar ook leuke exemplaren die bestaan uit meerdere vakken. Ideaal om ook balkons en stenen tuinen van wat groen te voorzien!

Authenthics
  

Tot slot vind je in de collectie van het Duitse merk Authentics hangende tasjes voor planten. Leuk voor in huis op te hangen, maar ook voor buiten aan bijvoorbeeld de schutting of aan takken van een grote boom! 

Wat vind jij van zulke tassen voor planten? Leuk of blijf je toch gewoon bij een bloempot en plantenbak?3 reacties op “Een tasje voor je planten”


  5 april 2013

  Heel erg puur natuur zo een paperbag heel mooi heb meteen zin om al mijn bloempotten te vervangen.mocht zoiets een keer verloot worde hou ik me zeer aanbevolen mijn kleuren in huis zijn lime met donker paars :-)  6 april 2013

  Wat een leuke post. Hier hou ik ook zo van.. Simpel maar groots effect.
  Je plaatst overigens steeds zulke leuke blogpost. Prachtig. Moet je niet erbij zetten waar je de foto’s vandaan haalt. Of zie je dit vanzelf als je erop gaat staan?
  Goed weekend.  6 april 2013

  Hi Martine! Bedankt voor je leuke reactie! Deze foto’s zijn van de merken die ik in de tekst heb genoemd; ik probeer heel zorgvuldig met linkjes te zijn en link altijd als het geen eigen foto’s zijn. Wanneer ik het niet in de tekst noem, zet ik de link vaak in de afbeelding.
  Fijn weekend!