Eén huis, drie verschillende stylingen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
15 februari 2015

Laat drie stylisten afzonderlijk los op het interieur van een huis en er ontstaan drie fantastische, maar totaal verschillende stylingen! Dit project was opgezet voor de verkoop van een appartement. Lukt het echt niet om je huis te verkopen, dan kan het helpen om er samen met een stylist naar te kijken. Onderstaand voorbeeld is trouwens ook handig voor wie juist op huizenjacht is. Het is hét bewijs dat je door het interieur van de huidige bewoners heen moet kijken, want qua styling kun je vaak alle kanten op!

STYLING 1 DOOR TINA HELLBERG
Het natuurlijke kleurenpalet staat centraal, waarbij verschillende bruintinten zorgen voor warmte en sfeer. De zwarte muur in de woonkamer geeft karakter aan het interieur en verbindt alle zwarte details in het interieur perfect met elkaar.

1 huis 3 stylingen2

1 huis 3 stylingen6

1 huis 3 stylingen9

 

STYLING 2 DOOR HANS BLOMQUIST
Sfeervol, robuust en landelijk zijn de codewoorden van dit interieur. De klei-kleur staat centraal gecombineerd met verschillende houten materialen. Deze styling is over het geheel wat donkerder dan de vorige, maar straalt ontzettend veel sfeer uit.

1 huis 3 stylingen1

1 huis 3 stylingen5

1 huis 3 stylingen8

 

STYLING 3 DOOR MIKAEL BECKMAN
Dit interieur gaat uit van een witte basis, waardoor het heel fris oogt. Om het geheel niet te kil te maken, is gekozen voor kleurrijke accenten waarbij de groene kleur centraal staat. Deze kleur match ontzettend goed bij wit en zorgt voor een fris, maar speels resultaat.

1 huis 3 stylingen3

1 huis 3 stylingen4

1 huis 3 stylingen7

Welke styling (1, 2 of 3) vind jij het mooist?

(Bron afbeeldingen: Fastighetsbyran.se)

Getagd met: ,


0 reacties op “Eén huis, drie verschillende stylingen”