Een houten pallet: 3 DIY ideeën - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
22 augustus 2013

Een houten pallet; in eerste instantie denk je “wat moet ik ermee?!”. Ik heb ze in ieder geval verschillende malen bij het grofvuil gezet, maar daar heb ik nu een beetje spijt van. Wat een leuke dingen kun je van houten pallets maken! Van een bed op pallets tot een bijzettafeltje op wieltjes en een loungebank voor binnen of in de tuin. Bekijk deze drie DIY-ideeën hier:

  

Heel eenvoudig: verzamel een paar houten pallets en leg er je matras op. Klaar is je bed op pallets! Zorg er alleen wel voor dat je de pallets aan elkaar vastmaakt om te voorkomen dat ze uit elkaar schuiven.
.

  

Een houten pallet kan ook prima als salon- of bijzettafeltje dienen. Stapel er twee op elkaar voor een hoger tafeltje, plaats er wieltjes onder en leg er eventueel een glasplaat op.
.

  

Tot slot kun je er ook een loungebank van maken voor binnen of voor buiten! Bepaal zelf hoe hoog je de bank maakt en leg lekker veel kussens op de pallets, zodat je echt lekker kunt loungen!
.

Welk idee vind jij het leukst? En heb jij wel eens iets van een houten pallet gemaakt? 

Getagd met: ,


2 reacties op “Een houten pallet: 3 DIY ideeën”


    22 augustus 2013

    Zag laatst ook een wit gekalkte pallets met daarop allemaal planten in stoeren potten. Heel gaaf, zo maak je je eigen groen hoekje! x    16 september 2021

    Erg leuke DIY ideeen! Pallets passen door hun neutrale kleur ook in elk interieur vind ik. Daarnaast kan je ze ook gemakkelijk een kleurtje geven. Dit heb ik ook gedaan toen ik uitgekeken raakte op mijn palletbank voor mijn balkon :)