Een droominterieur: kijk binnen! - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
22 mei 2014

Soms kom je online een interieur tegen dat je meteen zou willen kopiëren. Het interieur van onderstaand appartement is er wat mij betreft zo één! Er zitten zo veel leuke elementen in dit interieur, zoals de bakstenen wand met leuke gloeilampen in de keuken, het kookeiland met barkrukken, de mooie grote lamp van Muuto boven de eettafel, de grafische printjes op vloerkleden en kussens, de tafel op schragen in de werkkamer, de dip dye muur en de ronde spiegel in de slaapkamer, de vrolijke tegeltjes in de badkamer… Ga zo maar door! Kijk binnen:

Een droominterieur

Een droominterieur  Een droominterieur

Een droominterieur  Een droominterieur

Een droominterieur

Een droominterieur

Een droominterieur

Een droominterieur  Een droominterieur

Een droominterieur

Een droominterieur  Een droominterieur

Wat vinden jullie het mooist in dit interieur? 

Getagd met:


8 reacties op “Een droominterieur: kijk binnen!”


  22 mei 2014

  Wat een prachtig appartement, zo goed in balans en fijn aangekleed. Bedankt voor het delen! :)  4 juni 2014

  Wow, soms ben ik ongelooflijk jaloers op mensen die er duidelijk tijd en energie in hebben gestoken om hun interieur zo mooi mogelijk te maken. Alle lijnen in de kamers lopen hetzelfde, vooral als je let op de vloeren in elke kamer zie je dat het perfect bij elkaar past. Heel mooi!


  Floor

  10 juni 2014

  Mooie stijl! Een beetje vintage look..  19 september 2014

  wauw dat is inderdaad prachtig.  28 november 2014

  Prachtig! heel erg inspirerend deze foto’s. Ik heb meteen zin om mijn woonkamer weer op te knappen.  29 mei 2015

  Prachtig rustig, de eenvoud is heel rustgevend. Wij hebben laatst een prachtige vloer laten gieten. Ik houd niet van drukke planken vloeren of vloerbedekking.  29 mei 2015

  Dan verkies ik juist weer een mooie houten vloer met prachtige brede en lange planken. En dan wel zodat het lijkt of alles in elkaar overloopt. ZO creeer je natuurlijk ook rust in bepaalde ruimtes. En het voelt warmer dat vind ik dan ook weer een voordeel. Voor de rest prachtige foto’s!  23 september 2015

  De kamer is echt prachtig ingericht, prima in balans, erg veel elementen wat nog niet helemaal stoort. Vooral van het houtwerk ben ik onder de indruk. De details in de badkamer, de kast en “eetkamer” en dan ook nog eens die houten vloer maken echt een prachtig geheel. Lijkt me heerlijk om hierin thuis te komen!