De perfecte toevoeging aan mijn keuken | StripesandwallsStripesandwalls.nl
15 november 2016

Een prullenbak die matcht met de populaire Flexa verfkleur Early Dew: ik heb hem gevonden! Mijn nieuwe prullenbak in de kleur mineral mint komt heel dicht bij deze mooie verfkleur en kleurt mooi samen. Een prullenbak die gezien mag worden en ook nog heel praktisch is dankzij de vlakke achterkant.

Eethoek make-over

Een half jaar geleden begon het toch weer erg te kriebelen: ik wilde het helemaal anders in huis. Naast een nieuwe eethoek met hanglampen vond ik het tijd voor een leuk kleurtje op de muur in onze open keuken. Er mocht wel wat meer kleur in huis komen, maar ik houd niet van te felle kleuren. Wekenlang was ik op zoek naar een mooie kleur. De kleur Early Dew kende ik al en vond ik erg mooi, maar je kwam hem al zo vaak tegen. Maar elke keer als ik op Instagram of Pinsterest een mooie kleur zag, bleek het steeds Early Dew te zijn. Ik koos dus gewoon voor Early Dew (voor niks wekenlang naar nieuwe verfkleuren gezocht) en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee!

early-dew-brabantia-flatback-mint

Early Dew is een mooie matte kleur die tussen grijsgroen en grijsblauw ligt. Ik vind het per lichtinval verschillen of de kleur meer naar groen of naar blauw neigt. Het is ook bepalend wat voor kleuren je in de rest van het huis hebt. Omdat we een open keuken hebben en de prullenbak in het zicht staat, vind ik het heel belangrijk om voor een mooi exemplaar te gaan dat onderdeel is van de rest van het interieur. Toen de muur was geschilderd, ging ik op zoek naar een pedaalemmer die mooi in het plaatje zou passen. Al snel viel mijn oog op een pedaalemmer in de kleur mineral mint. Deze kleur matcht erg mooi met Early Dew.

Brabantia Flatback mineral mint 
Niet alleen de kleur van deze prullenbak sprak me aan. Ook de vlakke achterkant vind ik handig, omdat hij op deze manier weinig ruimte in beslag neemt. Daarnaast valt de deksel heel langzaam en geluidloos dicht. Maar als je hem met de hand opent, blijft de deksel open staan. Dat is super handig als je veel in de prullenbak moet gooien of de zak wilt verwisselen.

Brabantia flatback prullenbak Early Dew

Niet fan van de kleur mineral mint? De Brabantia Flatback is er in nog vijf andere kleuren en daarnaast verschillende formaten. Heb jij een accentkleur in de keuken en zo ja, welke? :-)



1 reactie op “Early Dew matchende prullenbak”


    29 november 2016

    Leuk om te zien dat je zelfs zo iets ‘stoms’ als een prullenbak kan stylen