Drie ideeën voor rondom de eettafel - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
17 februari 2014

Rondom de eettafel hoeven echt niet meer per se vier dezelfde stoelen te staan. Varieer bijvoorbeeld met verschillende exemplaren en kleuren. Naast eetkamerstoelen zien we daarnaast ook andere zitmeubelen rondom de eettafel, zoals een houten bank of barkrukken. Doe hier inspiratie op!

Verschillende stoelen rondom de eettafel  Verschillende stoelen rondom de eettafel

Verschillende stoelen rondom de eettafel; ik ben fan! Ga bijvoorbeeld voor dezelfde exemplaren, maar dan allemaal in een ander kleurtje. Wil je het kleurbeeld in de keuken eentoniger houden, ga dan voor verschillende stoelen maar allemaal in dezelfde kleur. Zo creëer je een speels effect, maar het geheel blijft toch rustig!
.

Bankje bij eettafel  Bankje bij eettafel

Waarom altijd stoelen rondom de eettafel? Een zitbankje is natuurlijk ook een optie. Bij OTTO zag ik laatst een aantal leuke exemplaren! Dit is vooral erg praktisch wanneer je niet zo veel ruimte hebt in de keuken. Wanneer je geen extra zitplekken nodig hebt, schuif je de bank namelijk gewoon onder de tafel. Zo bespaar je weer wat ruimte. Plaats aan de ene kant van de tafel het bankje en ga aan de andere zijde voor stoelen of kleine krukjes!
.

Barkrukken rondom eettafel  Barkruk voor bij eettafel

Als alternatief voor stoelen rondom de eettafel zijn barkrukken nu een echte trend! Je vindt ze in verschillende exemplaren, zoals houten minimalistische krukken of industriële metalen varianten met rugleuning.
.

Wat staat er rondom jouw eettafel? 6 reacties op “Drie ideeën voor rondom de eettafel”


  17 februari 2014

  Ik had eerst een bankje, maar dat was ik een beetje zat.. Nu heb ik allemaal verschillende witte stoeltjes. Erg leuk vind ik zelf!


  marit

  20 augustus 2014

  Mag ik vragen waarvan de eettafel is die op de middelste foto staat?
  Groetjes Marit  22 augustus 2014

  Hi Marit,
  Helaas weet ik ook niet waar die tafel op de foto van is, dus daar kan ik je jammer genoeg niet mee helpen. Inderdaad wel erg mooi!
  Groetjes, Marcella | Stripesandwalls.nl  27 februari 2015

  Hoi Marit, ik zag zulke tafels online bij robuustetafels.. (linkje als je op mijn naam klikt) weet niet of ze daar ook precies dezelfde hebben, maar wel in de stijl iig.. Misschien heb je er iets aan! ;)


  Evi

  17 augustus 2015

  Ik weet niet of je er nog wat aan hebt, maar ik vind hem ook prachtig! Deze lijkt er heel erg op en is misschien zelfs mooier!

  http://www.hollandsemeubelwinkel.nl/tafels/eettafels/hoogglans-eettafels/eettafel-block-mdf


  Karin

  27 februari 2016

  Wie weet waar dat mintkleurig stoeltje met wit onderstel vandaan komt?
  Precies wat ik zoek!