De witte kamer: industrieel & vintage - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
23 augustus 2015

Niet alleen het interieur van iemand anders kan erg inspirerend zijn; ook hotelkamers zijn soms zo mooi ingericht dat je er graag zou willen wonen. Toen ik deze hotelkamer zag, deed het meteen iets met me. Hoewel ik me bij het lezen van ‘de witte kamer’ totaal iets anders had voorgesteld, was ik aangenaam verrast. De basis van de witte kamer – de muren, vloer en het plafond – is inderdaad wit, maar het gebruik van de kleuren grijs, zwart en bruin zorgen voor een warme uitstraling. De stoere industriële en vintage items geven de ruimte daarnaast een eigen karakter en dat maakt het dat ik hier uren naar kan kijken. Ik heb nu al een aantal keer naar de foto’s gekeken en ik zie steeds weer iets nieuws!

Witte kamer1  Witte kamer2

Witte kamer7  Witte kamer3

Witte kamer6  Witte kamer10

Witte kamer4  Witte kamer5

Witte kamer8  Witte kamer9

Ben je ook weg van ‘de witte kamer’ en zou je er graag een paar nachten willen doorbrengen? Dan moet ik je helaas teleurstellen. De witte kamer bevindt zich net buiten Melbourne, dus het blijft waarschijnlijk alleen bij dromen. Tenzij je net een droomvakantie naar Australië hebt geboekt ;-)

(Bron: Est Magazine)2 reacties op “De witte kamer: industrieel & vintage”


    27 augustus 2015

    Wat een gave interieurs, zeker die industriële lampen vind ik erg mooi.    25 september 2015

    Zeer mooie interieurs, wij hebben recent ook onze woonkamer opgeknapt en hebben zo’n mooie industriele lamp gekocht met led verlichting