De mooiste ramen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
14 januari 2013

Niets is zo fijn als lekker veel daglicht in huis; dat heb ik de afgelopen dagen met het grauwe regenachtige weer wel gemerkt. Grote ramen zijn voor mij dan ook echt een must. Daarnaast kan ik ook erg geïnspireerd raken door de vorm van ramen. Als je het mij vraagt, bepalen ramen grotendeels het karakter van een huis. Voor deze blogpost ging ik op zoek naar de mooiste ramen. Kijk en geniet van deze prachtige raampartijen:

Grote raampartijen tot aan het plafond voor lekker veel daglicht in huis! 

Grote raampartijen prachtig in lijn met het dak.

Mijn favoriet zijn de boogramen. Hoe mooi zijn deze met openslaande deuren?! 

Romantische boogramen met klassieke elementen, zoals glas-in-lood en zuilen.

Boomramen met een oosters tintje! 

Zo mooi: deze ramen in een opgeknapt industrieel pand!

Deze ramen doen mij denken aan die in een oude fabriekshal: love it!

Bij het maken van deze blogpost werd ik enkele malen verliefd: wat kunnen ramen toch mooi zijn! Zelf heb ik in mijn appartement ook mooie boogramen die helemaal passen bij het oude herenpand. Maar de industriële ramen op de laatste foto’s vind ik toch ook ontzettend mooi! Wat is jouw favoriet? Op de Pinterest-pagina van Stripesandwalls.nl vind je nog meer raam-inspiratie.

Bron foto’s: Pinterest.com2 reacties op “De mooiste ramen”


  16 januari 2013

  Wat mij betreft het belangrijkste aan een woning.. goed en veel daglicht! Mooie post.. x  16 januari 2013

  De reden waarom wij op ons huis vielen. Groot raamparij, licht en fris!
  Mooie post!
  Groetjes Suus