Creatief met schoolbordverf - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
2 april 2013

Hoe minder originele schoolborden de laatste jaren nog op scholen worden gebruikt, hoe vaker we krijtborden in huis zien! Met schoolbordverf maak je eenvoudig een muur beschrijfbaar. Leuk voor bijvoorbeeld in de keuken om als boodschappenlijst of to do-list te gebruiken, maar je kunt er nog veel meer mee doen. Ik maakte een overzichtje van leuke creatieve ideeën. Doe lekker inspiratie op!

TEKENEN OP DE MUUR
  

Met schoolbordverf maak je niet alleen een muur in huis beschrijfbaar, je kunt er natuurlijk ook leuke tekeningen op maken! Van fotolijstjes tot denkbeeldige kroonluchters; alles is mogelijk!

SCHOOLBORDVERF IN DE SLAAPKAMER
  

Altijd al een mooi bedframe willen hebben? Teken ‘m dan gewoon zelf! En ben je het zat, dan wis je ‘m toch gewoon weer uit? Ook leuk voor in de slaapkamer: teken zelf lijsten en ornamenten op de muur en het plafond!

SCHOOLBORDVERF IN DE BADKAMER
  

Geen budget voor je badkamer, maar toch iets aan die saaie badkamer willen doen? Ga aan de slag met schoolbordverf en krijtjes!

GEKLEURD SCHOOLBORDVERF
  

Schoolbordverf is tegenwoordig ook verkrijgbaar in mooie kleurtjes! Hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht bij Hema. Een stuk vrolijker dan zwart toch?!

SCHOOLBORDVERF OP MEUBELS
  

Tot slot kun je natuurlijk naast muren ook meubels beschilderen met schoolbordverf. Leuk op een koelkast voor notities. En een dressoir voorzie je eenvoudig van labels. 

.
Volgen jullie trouwens Stripesandwalls.nl al op Facebook? Like de Facebook-pagina voor nog meer wooninspiratie! 2 reacties op “Creatief met schoolbordverf”


    3 april 2013

    Ik vind het er altijd heel leuk uitzien, maar krijg al de kriebels alleen al aan de gedachte van nagels over zo’n muur of kast… ;-)    4 april 2013

    Haha, ja je moet daar wel tegen kunnen inderdaad. Helemaal als je kleine kinderen hebt rondlopen die er graag op tekenen ;)