Boomstamtafeltje - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
22 april 2013

Ik ben gek op hout: van mooie houten vloeren en houten balken aan het plafond tot steigerhouten meubels. Niet zo gek dat ik dan ook ontzettend fan ben van de boomstamtafeltjes. Ik vind het een leuk alternatief voor een salontafel of nachtkastje. Maar je kunt het boomstamtafeltje natuurlijk ook gebruiken als bijzettafel of kruk. Je hoort het al; dit tafeltje is multifunctioneel en daarom is er dus bijna geen excuus om er geen in huis te hebben!

  

Mooie geschuurde eiken bijzettafeltjes van Kamer26.

  

Zoals ik al zei, kun je het boomstamtafeltje ook gebruiken als nachtkastje. Het neemt weinig ruimte in beslag en is erg handig om net even dat boek of je bril op te leggen.

  

Je vindt de boomstamtafeltjes ook in mooie witgeschilderde exemplaren. Persoonlijk vind ik de zichtbare kieren en nerven in het hout ook erg mooi. 

  

Naast de smalle en hoge boomstamtafeltjes zijn er ook juist lage en brede varianten. Leuk idee: verschillende lagen op elkaar gestapeld!

  

Nog twee leuke boomstamtafeltjes van &SUUS, die Suzanne in haar Etsy shop verkoopt!
.

En tot slot voor de creatievelingen onder ons: in deze DIY wordt uitgelegd hoe je zelf jouw eigen boomstamtafeltje maakt!
.

Ik ben erg benieuwd wat jij van de boomstamtafeltjes vindt! Laat je het weten in een reactie hieronder of op de Facebook-pagina van Stripesandwalls.nl?9 reacties op “Boomstamtafeltje”


  22 april 2013

  Hey, wat leuk het tafeltje van Suus! Mooie post! Fijne week! Lfs Femke  23 april 2013

  Waar kan je zo een tafel kopen? Of haal je de boomstammen echt uit het bos? Dat is natuurlijk nog veel leuker :D  24 april 2013

  In de blogpost staan twee links (Kamer26 en &Suus via Etsy) waar je de tafeltjes kunt kopen. Ook vind je onderaan in de blogpost een link naar een DIY om het tafeltje zelf te maken!

  Groeten,
  Marcella | Stripesandwalls.nl


  Myrtje

  24 april 2013

  Super mooi! Inspirerende post, thanks :)  28 april 2013

  Prachtig!! Vooral die gestapelde stukken hout! Kijken of ik ergens zelf een boomstam kan scoren!  1 mei 2013

  Ik vind ze super leuk! Is nog een leuke DIY als je nog een dikke boom in je tuin hebt staan die je kwijt wil.  7 mei 2013

  Leuk! Ik heb er zelf ook 1; een dikke boomplak met 4 industriele wielen. Blijf er verliefd op.


  angela propsma

  15 januari 2016

  heel leuk! waar kan ik die platte grijze boomstam kopen?  16 januari 2016

  Hi Angela, je kunt eens op Etsy.com kijken en dan zoeken op ’tree trunk table’. Misschien vind je daar iets? Succes! Groetjes, Marcella