Bol.com start met woonartikelen - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
14 mei 2013

Vanochtend werd ik met leuk nieuws wakker: vanaf nu kun je ook bij bol.com terecht voor woonartikelen! Van de kleinere woonaccessoires tot eetkamerstoelen en verlichting; bol.com opent vandaag naar eigen zeggen ‘de grootste woonwebwinkel van Nederland’. En ook hier geldt voor de meeste artikelen: vandaag besteld, morgen in huis!

Aan de grotere meubels, zoals banken en tafels, wagen ze zich echter (nog) niet. Maar van de merken die ze op dit moment verkopen, word je zeker blij! Enkele van mijn favoriete woonmerken, zoals HKLiving, vtwonen en Leitmotiv, zijn in het assortiment opgenomen. Ook externe retailers, zoals Flinders en Muuto, kunnen via de ‘Plaza’ hun producten verkopen.

  

Leuk bijzettafeltje van Leitmotiv en boomstamtafeltjes van HKLiving.

  

Mooie dekbedovertekken van Margaret Muir en Escada.

  

Patchwork stoel van Zuiver en mooie metalen stoel uit de vtwonen collectie. 2 reacties op “Bol.com start met woonartikelen”


  14 mei 2013

  die grote jongens zorgen ervoor dat alle kleine ondernemers met webshops het niet gaan redden ..dus om te zeggen dat het goed nieuws is….  14 mei 2013

  Toen ik het vanochtend schreef, bekeek ik het inderdaad vooral vanuit het oogpunt van de consument. Maar ik begrijp dat het voor de kleine ondernemers helemaal niet leuk is om te zien dat de grote partijen hun markt over proberen te nemen. Ik ben wat dat betreft ook echt een voorstander van lokale woonwinkels en de kleinere webshops met unieke producten!

  Groetjes,
  Marcella | Stripesandwalls.nl