Boeken op kleur sorteren - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
17 april 2014

Op dit moment is mijn boekenkast een beetje een rommeltje. Alle boeken staan door elkaar en zijn nergens op gesorteerd; het ziet er gewoon een beetje slordig uit. Ik wil mijn boekenkast daarom binnenkort goed opruimen en alle boeken weer opnieuw een plekje geven. Maar doe ik dat op auteur, op genre of kijk ik naar het formaat van de boeken? Een ander leuk idee vind ik om boeken op kleur te sorteren. Alhoewel het wellicht wel lastig is om boeken terug te vinden, creëer je er wel een ontzettend leuk effect mee!

Boeken op kleur sorteren

Deze werkplek vind ik echt prachtig! Ik houd van geheel witte ruimtes; het is rustgevend en dat is precies wat je nodig hebt in een werkkamer. De boekenkast is hier dé eyecatcher. Doordat de boeken op kleur zijn gesorteerd, bewaar je wel de rust, maar is er toch een kleurrijk en creatief element in deze ruimte!
.

Boeken op kleur sorteren  Boeken op kleur sorteren

Nog twee voorbeelden van boeken op kleur sorteren. Zowel geschikt voor een grote en kleine boekenkast. Heb jij genoeg boeken, maar nog geen mooie hoge kast om deze in te bewaren? Kijk dan eens op Otto.nl voor een groot aanbod aan kasten.
.

Boeken op kleur gesorteerd behang

Leen jij vaak een boek en beschik je dus niet over een grote boekencollectie, zodat je boeken op kleur kunt sorteren?  Ga dan voor dit behang!
.

Op welke manier heb jij thuis je boeken gesorteerd? 

Getagd met: ,


6 reacties op “Boeken op kleur sorteren”


  17 april 2014

  Iedereen die er weet van heeft verslijt me voor gek, maar ik heb mijn boeken op grootte gesorteerd. Zoveel zijn het er niet, dus dat is voorlopig nog overzichtelijk genoeg. Mijn vader is in een vorige leven waarschijnlijk bibliothecaris geweest, want bij mijn ouders thuis staan de boeken op genre en daarbinnen weer op auteur gesorteerd. Wel handig met de enorme collectie die zij hebben. :)  17 april 2014

  Wauw, dat klinkt indrukwekkend bij je ouders! Heel cool als je zo’n grote boekencollectie hebt!  17 april 2014

  Wat mooi! Ik weet nog niet hoe ik ons boeken ga ordenen in ons nieuwe huis, dit staaf wel heel mooi.  27 april 2014

  Super mooi om dit zo in je huis te maken! Vooral als je een vakjeskast hebt zoals de foto bovenaan, al die gekleurde vakjes! Heel leuk :)


  Mayla

  29 april 2014

  Waar komen die witte stoelen vandaan op de eerste foto?  2 mei 2014

  Hi Mayla,
  Mooi zijn die witte stoelen op de eerste foto hè? Het is de “Eames plastic armchair” van Vitra. Als je daarop zoekt, krijg je verschillende webshops die ze verkopen.
  Groetjes, Marcella | Stripesandwalls.nl