Bloomingville herfst-winter 2013 - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
24 juni 2013

De nieuwe catalogus van één van mijn favoriete merken is weer uit! In de najaar en winter 2013 catalogus van het Deense merk Bloomingville vind je naast de nieuwste producten ook mooie sfeerbeelden. Heerlijk dus om doorheen te bladeren en inspiratie op te doen. Ik selecteerde een aantal mooie beelden met mijn favoriete woonartikelen.

  

Koper is nog steeds de trend! Hier twee mooie uitvoeringen van koperen lampen; vooral die op de linker foto vind ik heel cool!

  

Ook meerdere hanglampen als een tros bij elkaar blijven we zien. De gloeilampen zijn mijn favoriet!

  

Als statement veel posters aan de muur of gewoon één ter decoratie op de grond (ophangen hoeft helemaal niet per se!).

  

Bij Bloomingville kun je terecht voor allerlei mooie woonaccessoires, zoals vazen en kandelaren. 
. 

  

Ook warme fake fur dekentjes zijn in komende winter.

  

Ook vind je grotere meubels in de collectie van Bloomingville, zoals deze ladekast en de rotan bank, die ook erg leuk is voor buiten.

(Bron afbeeldingen: Bloomingville)

Volg jij mijn blog trouwens al op Facebook? Like hier de pagina van Stripesandwalls.nl! Zo blijf je op de hoogte van nieuwe blogposts, maar daarnaast vind je er ook extra wooninspiratie!  2 reacties op “Bloomingville herfst-winter 2013”


  24 juni 2013

  Mooi! Ik ga eens kijken in de catalogus. Bloomingville is ook een van mijn favo merken :-)  27 juni 2013

  Leuk!
  Ik zag de foto’s al op Pinterest voorbij komen en werd er onwijs door geinspireerd.
  De ladekast en de koperen lamp zijn echt super!