Blog terugblik 2013 - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
31 december 2013

Wat ging 2013 snel, maar wat was het een geweldig jaar! Ik studeerde af, vond een leuke baan bij fonq.nl en maakte een mooie reis door de Filipijnen. Ook op bloggebied was het een mooi jaar! Ontzettend leuk om zo veel nieuwe lezers te mogen verwelkomen en alle leuke reacties en mailtjes te ontvangen. Aan de hand van een aantal blogposts blik ik graag terug op mijn blogjaar 2013:

DIY stoeltje VOOR en NA

Een Do It Yourself vind ik altijd ontzettend leuk om te doen. Wat was het bijvoorbeeld weer een feest om dit oude stoeltje, dat ik voor €15,- heb overgekocht, op te knappen! Het kostte wat tijd, maar het resultaat mag er wezen!

.

Trend 2013 masking tape  Trend 2013 aztec

De twee leukste trends van 2013 vond ik toch wel de masking tape-trend en de aztec printjes. Zo leuk wat je allemaal met masking tape kunt doen en van de aztec prints kan ik geen genoeg krijgen: van aztec vloerkleden tot kussens en manden met dit leuke printje!
.

Trend 2013 boomstamtafeltje  Trend 2013 barkruk

Ook qua meubels zagen we in 2013 verschillende trends, waarbij het boomstamtafeltje de echte favoriet is! De witgeschilderde variant vind ik helemaal leuk. Ook barkrukken aan de eetkamertafel waren in 2013 een absolute trend, zoals deze mooie houten exemplaren in deze landelijke keuken.
.

Hotspot 2013 Hutspot Amsterdam  Hotspot 2013 Merci Merci Parijs

Ook bezocht ik in 2013 weer een aantal leuke hotspots. Conceptstore Hutspot in Amsterdam en Merci in Parijs zijn daarbij wat mij betreft echte aanraders!
.

Report 2013 Maison et Objet  Report 2013 Woonbeurs Rai

Tot slot bezocht ik in 2013 ook weer een aantal events waarvan ik een fotoreport maakte. Op Maison et Objet in Parijs deed ik lekker veel wooninspiratie op. De mooiste stand die ik daar zag, was ongetwijfeld die van Muuto (linker foto). Ook de Woonbeurs in de RAI was weer erg leuk. De barn van vtwonen maakte op mij de meeste indruk!
.

Op naar een nieuw jaar! Ik wens jullie allemaal een hele gezellige jaarwisseling en een fantastisch 2014! 3 reacties op “Blog terugblik 2013”


  31 december 2013

  Volgens mij heb je een super fijn 2013 gehad, wish all the best voor het komend jaar met hopelijk weer zoveel leuks! Mijn goede voornemen is iig om aankomend jaar zeker naar Maison et Objet te gaan, je hebt me geïnspireerd! xo  31 december 2013

  Ah, wat lief! Ja Maison et Objet is echt een aanrader. Wel heel groot, maar de mooiste merken zijn allemaal aanwezig :)
  Hele fijne jaarwisseling en op naar een nóg mooier 2014!


  SYlvia

  31 december 2013

  Hallo Marcella, ook voor jouw en je naasten een heel gezond en fijn 2014 gewenst! Ik ben weer in volle afwachting van al het moois op woongebied via je blog, veel succes hiermee en hopelijk doen we weer veel inspiratie op met al nieuwe wat ons weer te wachten staat! Gr. Sylvia