Black frame window - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
2 december 2013

Als er iets bovenaan mijn lijstje staat voor in mijn droomhuis later, dan zijn dat toch wel black frame windows. De raampartijen met kleine vierkante ruiten van zwart staal doen me denken aan oude fabriekshallen. Vooral het contrast met witte muren en gecombineerd met een modern interieur vind ik prachtig. Naast ramen vind ik een scheidingswand ook ontzettend leuk. Ik zette de mooiste plaatjes van black frame windows op een rijtje. Hopelijk geniet jij er net zo van als ik!

Black frame windows  Black frame windows

Kleine vierkante raampjes van zwart staal.
.

Black frame window

Ook mooi: een boograam met zwarte stalen ruiten.
.

Black frame windows  Black frame windows

Deze black frame windows met kantelramen doen me echt denken aan oude karakteristieke fabriekshallen.
.

Black frame windows  Black frame windows

Black frame windows als scheidingswand in huis!
.

Ik kan echt uren naar deze plaatjes kijken. Hopelijk word ooit deze droom werkelijkheid! Kijk voor meer prachtige raampartijen op mijn Pinterest-pagina.0 reacties op “Black frame window”