Binnenkijken: rustgevend landelijk interieur - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
25 augustus 2014

Hoewel ik zelf in het algemeen meer van de Scandinavische en industriële woonstijl houd, was ik toch meteen weg van dit landelijk interieur. Het ziet er gezellig uit, maar het heeft daarnaast toch iets rustgevends. Vooral de keuken vind ik erg mooi: de houten werktafels, industriële lampen en de koperen kraan zijn absolute blikvangers. Ook de grote plant (of moet ik mini boompje zeggen?) vind ik erg leuk. Kijk binnen!

Landelijke keuken

Landelijke keuken  Koperen kraan

De styling in deze keuken is prachtig: van het servies tot de voorraadpotten en snijplanken. Alles is mooi gepresenteerd en perfect in balans. 

Landelijk interieur

Landelijk interieur  Landelijk interieur

Nog een mooi styling voorbeeld: het houten bankje op de rechter foto. 

Landelijk interieur  Werkplek - kleine ruimtes

Slim! Maak van een ‘loze’ ruimte in huis een werkplek door er een tafelblad tussen te plaatsen. 

Landelijke badkamer  Landelijke slaapkamer

(Bron afbeeldingen: Paul Massey)

Getagd met: ,


2 reacties op “Binnenkijken: rustgevend landelijk interieur”


    25 augustus 2014

    Ik ben zelf ook niet echt van het landelijke, maar die keuken <3 Wow, wat een mooie tegeltjes zeg!    27 augustus 2014

    Ik ben normaal ook niet zo van het landelijke, maar de kleurcombi’s zijn prachtig.