Binnenkijken in een modern Scandinavisch interieur - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
31 maart 2014

Wat een mooi appartement is dit! De pastelkleurige accenten gecombineerd met de rustige witte basis geven het interieur een frisse uitstraling. Een prachtig voorbeeld van hoe je met kleur kunt werken zonder dat het een bonte bedoening wordt. De werkplek vind ik ook erg leuk gecreerd met de pastelkleurige schuifdeur. De stoel ‘About a Chair‘ stoel van HAY blijft ook één van mijn favorieten. Tot slot vind ik de slaapkamer ook erg mooi. Wat mij betreft echt een plek waar je helemaal tot rust komt!

Binnenkijken interieur

Binnenkijken interieur  Binnenkijken interieur

Binnenkijken interieur

Binnenkijken interieur  Binnenkijken intereiur

Binnenkijken interieur3 reacties op “Binnenkijken in een modern Scandinavisch interieur”


  31 maart 2014

  Wauw ik word er helemaal blij van van deze foto’s.


  silvie

  30 mei 2014

  Mooi hoor! Waar komen de eetkamer stoelen vandaan?  30 mei 2014

  Hi Silvie,
  Helaas heb ik geen idee waar die stoelen aan de eetkamertafel van zijn. Heeft iemand anders een idee?