Bewaren en opbergen van tijdschriften - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
17 december 2013

Heb jij een berg tijdschriften en vind je het ook altijd zonde om ze weg te gooien? Hieronder vind je een aantal creatieve ideeën hoe je tijdschriften op een leuke manier kunt bewaren en opbergen. Ga voor mooie styling in rieten manden, stapel ze op elkaar en maak er een nachtkastje van of hang ze op aan een ladder of een kleerhanger. Doe hier inspiratie op!

Bewaren en opbergen van tijdschriften  Bewaren en opbergen van tijdschriften

Tijdschriften zijn niet alleen om te lezen, nee je kunt er ook prachtig mee stylen! Berg tijdschriften bijvoorbeeld op in mooie rieten manden en rol ze daarbij op. Ook met eenvoudige tijdschriftenbakken kun je leuke dingen doen. Zet ze in een lange rij tegen de muur voor een kleurrijk resultaat. 

Bewaren en opbergen van tijdschriften  Bewaren en opbergen van tijdschriften

Maak van een stapel tijdschriften een meubelstuk voor in huis! Creëer bijvoorbeeld een nachtkastje of een bijzettafeltje door ze op elkaar te stapelen. Plaats er vervolgens wieltjes onder of bindt ze vast met twee opvallende riemen!  Simpel, maar ontzettend creatief!

Bewaren en opbergen van tijdschriften  Bewaren en opbergen van tijdschriften

Decoreer met mooie tijdschriften en hang ze op aan een houten ladder. Een houten ladder is sowieso al een hip accessoire voor in huis en met tijdschriften leuk je ze nog eens extra op. Perfect voor in de woonkamer of slaapkamer!

Bewaren en opbergen van tijdschriften  Bewaren en opbergen van tijdschriften

Tot slot nog twee leuke voorbeelden van hoe je tijdschriften kunt ophangen: aan een kledinghanger of aan elastiek. Ga in dit geval voor een dunne ijzeren kleerhanger. Let wel op dat deze sterk genoeg is om het tijdschrift te dragen. Het elastiek haal je door het midden van het tijdschrift en hang je op aan een rek aan de muur.
.

Naast tijdschriften op een leuke manier bewaren, kun je er ook creatieve dingen mee doen. Zo liet ik eerder al zien dat je uit tijdschriften letters kunt knippen, die je vervolgens op de muur kunt bevestigen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk deze simpele Do It Yourself hier!2 reacties op “Bewaren en opbergen van tijdschriften”


    18 december 2013

    Ik heb echt té veel tijdschriften waar ik moeilijk afscheid van kan nemen. En dan ligt de helft ook nog eens bij mijn moeder omdat het hier niet past…    19 december 2013

    Heel herkenbaar hoor! En welke tijdschriften dan vooral? :)