Behang met zwart-wit prints - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
24 maart 2014

Zwart-wit prints; ik kan er geen genoeg van krijgen! Geen wonder dat ik dus meteen verkocht was toen ik het behang zag van designer Tracy Kendall. De collectie bestaat uit verschillende thema’s, waaronder bloemen en veren. De afbeeldingen zijn vergroot afgedrukt op het behang, waardoor je een erg gaaf effect krijgt wanneer je het op een grote lege muur bevestigt! De prints van de bloemen komen helemaal tot z’n recht in een interieur met veel wit en hout. Dit zorgt wat mij betreft voor een echt landelijk buitengevoel! Ook de XL-veren vind ik ontzettend gaaf voor aan de muur.

Tracy Kendall behang  Tracy Kendall behang

Behang met zwart-wit print van paardenbloemen en gras.

Tracy Kendall behang  Tracy Kendall behang

Heart weed & skeleton leave.

Tracy Kendall behang  Tracy Kendall behang

Ik heb iets met veren voor in het interieur. Deze twee zwart-wit prints vind ik dan ook prachtig! 

Getagd met: , ,


0 reacties op “Behang met zwart-wit prints”