Barkrukken in de keuken - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
27 mei 2013

Barkrukken zijn tegenwoordig niet alleen voor in de kroeg; ook voor in huis is het een populair meubelstuk. Een hoge tafel met barkrukken is een leuk alternatief voor een eettafel met stoelen. Daarnaast zie je de laatste jaren ook steeds vaker een (kook)eiland in het midden van de keuken. Heb je niet zo veel ruimte, schuif hier dan twee barkrukken aan.

  

Mooie houten varianten voor in een landelijke keuken of voor in een keuken met een Scandinavische uitstraling.
.

  

Ben jij meer van industriële objecten voor in je interieur? Ga dan voor een metalen barkruk. Leuk is die met de rugleuning hè?

  

Zit je liever iets zachter, dan is een kruk met leren zitting wellicht beter voor jou. Heeft ie ook nog een rugleuning, dan zit je helemaal comfortabel. Dat wordt lekker lang tafelen!

  

Nog twee voorbeelden van mooie design barstoelen met rugleuning. 
. 

  

Industriële barkrukken, lekker speels en niet te serieus.
. 

Zoals je ziet, zijn barkrukken voor in huis er in veel verschillende uitvoeringen. Welke barkruk is jouw favoriet? 8 reacties op “Barkrukken in de keuken”


  30 mei 2013

  Mooie post, altijd zo gezellig barkrukken. Ik heb geen eiland maar het heeft altijd wel wat meer betrokkenheid in de keuken. Ach ja keuzes maken hè!
  X


  Charlotte

  3 april 2014

  Waar zijn die 2 houten barkrukken te koop? (bovenste foto rechts)
  Ik hoor het graag! Gr. Charlotte  5 april 2014

  Hi Charlotte,
  Helaas weet ik niet van welk merk die barkrukken zijn. Misschien kun je hier eens kijken: http://www.fonq.nl/producten/categorie-barkrukken/ Daar vind je bijv. een mooie houten barkruk van het merk &tradition. Succes!
  Groetjes, Marcella | Stripesandwalls.nl


  Linda

  21 juni 2014

  Weet jij waar de bruine leren krukken vandaan zijn? Ik kan nergens krukken vinden die er op lijken!  22 juni 2014

  Hi Linda, helaas weet ik niet waar die barkrukken van zijn. Heb je al hier gekeken: http://www.fonq.nl/producten/categorie-barkrukken/ ? Succes!!


  Evelyn

  1 februari 2015

  Hoi

  Weet je waar die barkrukken van zijn met die rode of roze pen met dat kussentje erop? Zijn echt super! !

  Groetjes Evelyn  1 februari 2015

  Hi Evelyn, cool zijn die hè?! Helaas weet ik niet waar die van zijn; ik gok eigenlijk dat het opgeknapte vintage krukken zijn. Wellicht kun je eens op Marktplaats kijken. Daar kwam ik bijv. deze tegen: http://www.marktplaats.nl/a/huis-en-inrichting/krukken-en-barkrukken/m877486779-retro-vintage-design-barkrukken-te-koop.html Misschien is dit iets voor je? Succes!


  Evelyn

  2 februari 2015

  Hoi

  Dank je wel. . Ga zeker nog beter op zoek naar zoiets..

  Groetjes