Badkamer inspiratie van IKEA - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
28 april 2014

Een tijdje geleden ontving ik een erg leuk mailtje van IKEA. Ik kreeg de uitdaging om met de nieuwe badkamercollectie van IKEA mijn badkamer te restylen. Daar zeg ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen; helemaal omdat de badkamer nog op mijn lijstje stond om onder handen te nemen. In de collectie van IKEA vind je handige producten waarmee je de beperkte ruimte optimaal kunt benutten. Ideaal voor mijn kleine badkamer dus!

Badkamercollectie IKEA 2014  Badkamercollectie IKEA 2014

Hoe kleiner de badkamer, hoe belangrijker het is om alle toiletspullen netjes op te bergen. Dat oogt namelijk een stuk rustiger, waardoor de badkamer weer groter lijkt. Kastruimte aan de muur of onder de wasbak is dan ook een must.
.

Badkamercollectie IKEA 2014

 Zorg er daarnaast ook voor dat je de spullen in de kastjes netjes opbergt. In plaats van je toiletspullen los in een lade te bewaren, berg je het overzichtelijk op in een bewaardoos of leuke mandjes.
.

Badkamercollectie IKEA 2014

Een handig wandrek voor handdoeken en andere toiletspullen. Het rek neemt weinig ruimte in beslag en is visueel haast niet in de badkamer aanwezig.
.

Badkamercollectie IKEA 2014

Badkamer inspiratie: de betonlook vind ik ontzettend mooi in badkamers. Een houten badkamermeubel en rieten accessoires passen er perfect bij. Daarnaast zorgen planten voor een frisse uitstraling.
.
.

Badkamercollectie IKEA

Inmiddels ben ik al bij IKEA wezen shoppen (hoe leuk was dat!) en volgende week is het resultaat van de restyling op mijn blog te zien! Hier een klein voorproefje van wat ik geshopt heb!
.

Getagd met: ,


3 reacties op “Badkamer inspiratie van IKEA”


  28 april 2014

  Wat leuk! Ikea is zo fijn :)  28 april 2014

  Zoo leuk! Hele gave inspiratie van deze badkamers :) Altijd echt handige oplossingen van IKEA! X  29 april 2014

  Wat een leuke uitdaging (of eerder wat een fijn cadeautje)! Ben benieuwd hoe je badkamer geworden is, hou je blog in de gaten hoor! ;) Fijne week! xo