Amazing Maldives - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
6 november 2012

Amazing Maldives! Met deze blogpost luid ik de nieuwe rubriek ‘hotspots’ in op mijn blog. In deze rubriek kun je vanaf nu (foto)reports van de mooiste, coolste of juist apartste hotspots verwachten. Van hotels tot restaurants; alles wat mij qua design en interieur of juist vanwege de speciale locatie inspireert. Voor de eerste hotspot van deze rubriek heb ik het Komandoo Maldives Island Resort gekozen.

Ik houd van dromen, maar nog meer van dromen waarmaken. Toen mijn vriend en ik vorig jaar in december een vriend gingen opzoeken in India (ook niet verkeerd) besloten we er nog een paar dagen Malediven aan vast te plakken. We waren immers toen toch “in de buurt”, waardoor het een beetje voelde als “nu of nooit”.

Iedereen heeft de Malediven wel eens op foto’s gezien en het lijkt haast te mooi om waar te zijn. Maar het is écht zoals op de plaatjes! De foto’s in deze blogpost hoefde ik dan ook niet te bewerken met photoshop ;-) Droom lekker weg bij deze allereerste hotspot-blogpost…0 reacties op “Amazing Maldives”