8x wit tv-meubel inspiratie - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
29 juli 2015

Het is weer zover: ik wil in huis graag een aantal dingen veranderen. Zo vind ik dat we op dit moment te veel (steiger)houten meubels hebben. Hoewel ik steigerhout nog steeds mooi vind, vind ik – in combinatie met de houten vloer – dat we té veel hout in huis hebben. Vorig jaar heb ik ons tv-meubel al in een grey wash gezet, waardoor hij al iets lichter werd. Ik ben nu aan het twijfelen of ik ‘m helemaal wit ga schilderen. Omdat ik nog een beetje twijfel ben ik op zoek gegaan naar mooie plaatjes van witte tv-meubels. Van bevestigd aan de muur tot op de grond en van een open kast tot een dicht dressoir: hier vind je 8 keer inspiratie voor een wit tv-meubel.

Wit tv-meubel4  Wit tv-meubel7

Wit tv-meubel3  Wit tv-meubel2

Wit tv-meubel8  Wit tv-meubel5

Wit tv-meubel9  Wit tv-meubel6

Wat mij betreft allemaal mooie plaatjes; ik ga er eens goed over nadenken of ik de witte verf er een keer bij ga pakken ;-) Bovenstaande plaatjes heb ik gevonden via Pinterest. Ben je op zoek naar een hoogglans wit tv-meubel? Kijk dan bijvoorbeeld eens op otto.nl. Tot slot vind je in een artikel dat ik eerder schreef nog tips voor hoe je een televisie mooi in je interieur kunt integreren.

Waar ik ook benieuwd naar ben: heb jij de tv opgehangen aan de muur of staat ie op het meubel? Wellicht dat ik mijn televisie binnenkort ook ga ophangen, waardoor het tv-meubel wat minder vol wordt en het geheel rustiger oogt. Wordt vervolgd dus :-)

Getagd met: ,


1 reactie op “8x wit tv-meubel inspiratie”


    11 augustus 2015

    Wauw mooie meubels zeg, inspiratie!