6x optisch vergroten met fotobehang - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
5 juli 2015

Wil je een ruimte in huis groter laten lijken dan dat deze in werkelijkheid is? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, zoals werken met bepaalde kleuren, spiegels in huis en de juiste verlichting. Daarnaast kun je een ruimte met fotobehang eenvoudig optisch vergroten. Ga voor een foto die bij jou past of ga voor een zelfgemaakte foto en geef de ruimte in huis een persoonlijke touch!

Optisch vergroten en altijd dat vakantiegevoel
Maak jij regelmatige verre reizen naar bijzondere plekken op de wereld en zou je het liefst altijd op reis zijn? Dit fotobehang haalt dat heerlijke vakantiegevoel ook als je thuis bent helemaal naar boven. Deze foto van de Chinese Muur zorgt daarnaast voor optisch bedrog! Door de slingerende lijnen van de Muur en de prachtige vergezichten, die voor veel diepte zorgen, lijkt de ruimte in één klap een stuk groter.

Fotobehang optisch vergroten3  Fotobehang optisch vergroten4

Optisch vergroten en waan jezelf middenin de natuur
Ben jij een echt buitenmens en zou je het liefst middenin de natuur willen wonen? Met deze fotoprints heb je iedere ochtend het idee dat je in de buitenlucht wakker wordt. De bomen die achter elkaar zijn geplaatst zorgen voor veel diepte, waarmee de ruimte optisch vergroot wordt. Ook het schuine pad in de velden op de andere foto zorgt voor een ruimtelijk effect.

Fotobehang optisch vergroten1  Fotobehang optisch vergroten2

Optische vergroten met getekende fotoprints
Heb je niet zo veel met deze levensechte en grote foto’s in huis en mag het van jou wel wat artistieker? Getekend fotobehang is dan wellicht een optie. Met dit fotobehang waan je je middenin deze straat. Ook in een lange hal is het leuk om de ruimte optisch te vergroten met fotobehang. Zo tover je die saaie hal om tot een knus en gezellig steegje!

Fotobehang optisch vergroten5  Fotobehang optisch vergroten6

Bovenstaand fotobehang vond ik bij PIXERS.nl. Tip: je kunt hier ook eigen foto’s op fotobehang laten drukken. Zo maak je je huis helemaal persoonlijk! 1 reactie op “6x optisch vergroten met fotobehang”


    23 augustus 2015

    Is inderdaad een hele mooie manier om je ruimte groter te laten lijken. En ook heel erg origineel.