5x bakstenen muur van behang - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
18 februari 2023

Een bakstenen muur in je keuken, woonkamer of slaapkamer: ik vind het nog steeds hartstikke tof! Natuurlijk is een echte muur het allermooist, maar daarmee is helaas niet elk huis gezegend. Voor wie toch zo’n effect in huis wil creëren, zijn er tegenwoordig gelukkig ook mooie bakstenen muren van behang. Op het oog lijkt het precies op zo’n authentieke bakstenen muur!

Bakstenen muur van behang
Enkele jaren geleden schreef ik al eens een post over bakstenen muren. Ik krijg daar nog altijd veel reacties op met de vraag hoe je zo’n bakstenen muur kunt creëren. Mijn antwoord: als niet je gezegend bent met een echte muur, ga dan voor een bakstenen muur van behang! Tegenwoordig is het behang van mooie kwaliteit en lijkt het op het oog net echt. Natuurlijk krijg je niet de mooie structuur als bij een echte muur, maar van een afstand zie je echt weinig verschil. In deze webshop vind je veel verschillende varianten; ik heb het behang alleen nog nooit in het echt gezien, dus de kwaliteit kan ik niet goed bepalen. (Deze post is trouwens niet gesponsord, ben gewoon fan van de prints :-)) Hieronder vind je mijn vijf favorieten!

bakstenen muur van behang1

bakstenen muur van behang4

bakstenen muur van behang3

bakstenen muur van behang5

bakstenen muur van behang2

In welke ruimte in huis vind jij een bakstenen muur mooi? 

Getagd met: , ,


2 reacties op “5x bakstenen muur van behang”


    28 februari 2017

    Wat een tof concept. Heb ik zelf nog nooit gezien. Het behang lijkt op de foto’s net echt als baksteen! Vraag me af of je het effect ook blijft als je dichterbij komt. Leuk idee in ieder geval!
    http://www.onlineparketshop.nl    28 april 2017

    Leuk concept, ik ben persoonlijk een grote fan van een industriële look!