3x tips voor het vakantiegevoel in de badkamer - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
16 september 2017

Het vakantiegevoel: het liefst willen we het zo lang mogelijk vasthouden. Helemaal nu in Nederland de zomer toch echt voorbij lijkt te zijn. Natuurlijk kun je je favoriete zomerhitjes op repeat zetten, maar heb je er wel eens bij stilgestaan dat je met wat (kleine) aanpassingen in de badkamer het vakantiegevoel in huis kunt halen? Met deze tips waan je je zo weer onder die grote buitendouche op dat idyllische plekje op Bali!

1. Een buitendouche nabootsen 
In de buitenlucht douchen is voor mij toch wel een belangrijk element voor het ultieme vakantiegevoel. Heerlijk na een dagje strand het zand van je lichaam spoelen, terwijl je nog steeds omringd bent door de natuur. Nu is buiten douchen in Nederland niet echt een optie, maar je kunt dat gevoel heel goed nabootsen in de badkamer. Uiteraard is een grote regendouche een must. Must nummer twee: planten, heel veel planten. Hierdoor waan je je direct weer in de jungle en daarnaast zorgt al het groen voor een rustige en ontspannen sfeer.

  

Tip: Ik heb zelf al jaren een erg fijne regendouche van het merk GROHE. Ook op zoek naar een regendouche of andere badkamerproducten? Neem dan eens een kijkje op SuperBath.nl; een badkamer-webshop met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
.

2. Creëer dezelfde luxe als in een hotel
Het vakantiegevoel ervaar je al snel wanneer je een beetje luxe aan de badkamer toevoegt. Dit zit echt in kleine dingen. Ga voor kwalitatieve badhanddoeken: dik, zacht en groot. Koop daarnaast mooie flesjes voor je shampoo en douchegel, uiteraard die lekker ruiken. Geur doet trouwens veel. Een exotische, tropische geur of juist frisse hamamgeur brengt alle fijne vakantieherinneringen in no time naar boven. Voeg dus zeker lekker ruikende geurstokjes toe aan de badkamer.

3. Vakantiegevoel aan de muur
Een door jou gemaakte vakantiefoto aan de muur kan ook zeker werken voor het terughalen van het vakantiegevoel. Omdat het in de badkamer vochtig kan worden, is het raadzaam om de foto af te drukken op aluminium. Ook een IXXI is geschikt om in de badkamer op te hangen. IXXI heeft zelf ook een leuk patroon met bananen bladeren, maar je kunt ook je eigen foto’s afdrukken. Tot slot kun je ook voor een mooi vliesbehang kiezen met een vakantieprintje, zoals een steigerhout-look of een jungleprint.

  0 reacties op “3x tips voor het vakantiegevoel in de badkamer”