3x loungen in de tuin - Stripesandwalls.nlStripesandwalls.nl
19 mei 2014

Wat is er nou lekkerder dan op een mooie zomeravond heerlijk te loungen in de tuin?! Zet een zomers loungemuziekje op en pak er een goed boek bij. Je komt vast en zeker helemaal tot rust. Tenminste, als je in de tuin een goede loungeplek hebt! In de tuin kun je op verschillende manieren een loungeplek creëren. Ik heb hieronder de manieren om te loungen op een rijtje gezet. Welke manier past het best bij jou en jouw tuin?
.

Loungen op een bank

Loungen op een loungebank  Loungen op pallets

Lounge jij het liefst niet alleen, maar met een groot gezelschap? Dan mag een grote loungebank in jouw tuin niet ontbreken. Ga voor een mooi loungeset en kleed de bank aan met leuke sierkussens. Heb jij een minder groot budget, maar wil je wel graag een loungebank in de tuin? Maak er dan zelf één van houten pallets!

Loungen op een ligbed

Loungen op een ligstoel  Loungen op een ligbed

Heb jij geen ruimte voor een grote loungebank? Ga dan voor een ligbed. Het fijne van een ligbed is dat ‘m eenvoudig kunt verplaatsen, bijvoorbeeld als je graag in het zonnetje ligt. Rotan ligbedden zijn op dit moment helemaal de trend. Leg er zachte ligkussens op en vergeet een warme deken niet. Zo kun je ook op de frissere lentedagen genieten van jouw ultieme loungespot! 
.

Loungen op de grond 

Loungen op kussens  Loungen op kussens

Ben jij het liefst zo dicht mogelijk bij de grond of heb je geen ruimte voor tuinmeubels? Ook zonder meubels kun je een fijne loungeplek creëren. Leg bijvoorbeeld grote matraskussens op de grond en vorm zo een heerlijk ligbed. Ook kun je een oud tapijt op de stenen vloer leggen met daarop wat losse kussen. Leuk voor een groter gezelschap!
.

Getagd met: ,


3 reacties op “3x loungen in de tuin”


  21 mei 2014

  Hier krijg je toch helemaal zin in de zomer van haha.


  Nelly

  10 juni 2014

  Vinden jullie die Rotan ligbedden ook zo leuk?!  11 juni 2014

  De grote loungebank is echt prachtig!